FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja anunță modul în care va alege căpitanul la FCSB » Ce spune despre relația cu Lucian Filip

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 21:33

Mihai Teja (40 de ani) a luat deja contact cu vestiarul celor de la FCSB. Noul tehnician a vorbit despre modul în care va stabili căpitanul echipei și despre relația pe care o are cu Lucian Filip. 

"Vor fi patru căpitani, jucătorii își vor alege căpitanii. Cei patru vor avea un punct de vedere, voi avea multe discuții cu cei despre tot ceea ce înseamnă vestiarul.

Nu va pleca niciun jucător, am nevoie de toți. Lucian Filip e un jucător important pentru Steaua și cu siguranță ne va ajuta. Îl stiu, e un băiat cu un caracter excepțional. Nu va fi nicio problemă între noi", a spus  Mihai Teja la TV Telekom Sport.

În timpul conferinței de presă în care a fost prezentat Mihai Teja, Gigi Becali a dezvăluit o conversație privată: "Mi-a spus că nu putem construi, nu putem avea posesie cu Filip la mijloc". Lucian Filip este cel mai vechi fotbalist din lotul FCSB. Mijlocașul de 28 de ani a semnat cu în 2009.

Vezi și: 

Mihai Teja, declarații tari în direct la TV: "Domnul Becali mi-a spus că vrea să se schimbe" + "Ar fi trebuit să fie 20 de antrenori pe lista Stelei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close