FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - UTA 0-1

Mihai Teja, după declarațiile lui Răzvan Grădinaru: „Ce înseamnă asta? Să îi bați?”

Mihai Teja (42 de ani) are încredere în calitățile elevilor lui, în ciuda celor patru înfrângeri consecutive.
Mihai Teja (42 de ani) are încredere în calitățile elevilor lui, în ciuda celor patru înfrângeri consecutive.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 23:56 / Actualizat marti, 31 august 2021 00:01

UTA a câștigat în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0. Mihai Teja (42 de ani), antrenorul medieșenilor, are încredere în calitățile elevilor lui, în ciuda celor patru înfrângeri consecutive. 

Cronica meciului Gaz Metan Mediaș - UTA 0-1

„În ultimii 30 de metri, pe faza ofensivă, acolo suferim. Trebuie mai mult în duelurile unu contra unu, mai mulți oameni în jumătate adversă. Nu am făcut un joc rău, a fost sub semnul echilibrului. Păcat că luăm iar gol în ultimul minut. Suntem într-un moment greu, în care nu ne iese aproape nimic.

Trebuie să ridicăm capul, să ne antrenăm mai bine și să schimbăm puțin strategia. Obiectivul Gazului nu este play-off-ul, nici câștigarea campionatului, ci salvarea de la retrogradare. Cred că avem puterea să ne revenim”, a spus Mihai Teja, la Look Sport. 

Mihai Teja: „Ce să faci, să îi bați?”

După eșecul cu UTA, Răzvan Grădinaru a declarat că Mihai Teja ar trebui să fie mai dur cu fotbaliștii Gazului.

„Ce înseamnă să dai milităria jos din pod? Să spargi oglinzi, să spargi geamuri? Jucătorii trebuie să te respecte. Nu cred că cineva nu încearcă și nu își dorește. Dar suntem într-un moment greu, toată lumea este. 

Trebuie să fii puternic psihic. În rest, nu trebuie să fiu mai dur. Ce înseamnă asta? Să îi bați? Nu se pune problema. Ei trebuie să fie mai răi la antrenament, pe teren, nu în vestiar. Mulți sunt supărați că îi cert... Trebuie să schimbăm câteva lucruri”, a comentat Teja. 

Soluția e să dea un pumn în masă, să vină Mister să ne certe, să intre puțin în noi. Cu vorba bună nu faci treabă în România, când se poartă cineva frumos cu tine îi dai în cap. Trebuie să vină cineva să dea cu pumnul în masă, să ne certe, să-mi dea și o palmă dacă e nevoie pentru echipă
- Răzvan Grădinaru

Clasament Liga 1: UTA, pe podium! 

Gaz Metan Mediaș pierde al 4-lea meci consecutiv, ultimele 3 fără gol marcat, și ocupă penultima poziție în Liga 1. UTA are un start entuziasmant de sezon. Urcă pe podium, cu 14 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, dar cu un golaveraj superior.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ilie Poenaru lasă de înțeles că ar putea pleca de la Academica Clinceni: „Mă abțin” » Ce a declarat Alexandru Pelici

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează