FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja pune presiune pe un jucător important de la FCSB: "Poate să facă mai multe pentru echipă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 22:12

Mihai Teja, 40 de ani, noul antrenor al celor de la FCSB, are mare încredere în Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 19 ani al roș-albaștrilor.

Cei doi au colaborat la U Cluj în urmă cu mai mulți ani, iar Teja e convins că "Oli" își poate aduce un aport mult mai semnificativ în jocul FCSB-ului decât a făcut-o până acum. 

"E un jucător bun, l-am debutat la U Cluj când avea 15 ani. Mă bucur mult pentru el că a ajuns la Steaua. Cred că poate să facă mult mai multe pentru echipă", a mărturisit Teja, la TV Telekom Sport.

În acest sezon, Moruțan a bifat 25 de apariții pentru FCSB, reușind 3 goluri și 6 pase decisive. 

700.000 €a plătit Becali pentru transferul lui Moruțan de la Botoșani în urmă cu un an

Sâmbătă seara, Mihai Teja a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate.  Vezi AICI toate declarațiile tehnicianului!

Vezi și: Mihai Teja anunță modul în care va alege căpitanul la FCSB » Ce spune despre relația cu Lucian Filip

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  06 Ianuarie 2019, 05:25

Morutan e la 120 la suta din ce poate el sa dea.Oameni buni intelegeti odata ca s-au umflat cu pompa jucatori ca el,Man,Coman,etc, in speranta vinzarii lor rapide pe zeci de milioane.*** ca jiji poate gindi asa,dar de la oamenii de rind sanatosi am pretentia sa vada lucrurile asa cum sint,s-au promovat jucatori mediocrii vai steaua lor si pretentiile sint foarte mari.Luati cifre,statistici,parametrii care-i vreti voi si nu va mai mintiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  05 Ianuarie 2019, 22:31

Moruțan a jucat slab pe vremea lui Dică, în nota întregii echipe. Să sperăm că Teja va reuși să-l relanseze, că talent are, clar!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează