FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Ministrul Eduard Novak, noi declarații despre revenirea fanilor pe stadioane: „Presiunea e din ce în ce mai mare”

Fanii mai au de așteptat până la revenirea în peluze / FOTO: GSP
Fanii mai au de așteptat până la revenirea în peluze / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 18:55 / Actualizat luni, 01 martie 2021 19:16

Carol-Eduard Novak, omul din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului, a oferit noi detalii despre o posibilă revenire a fanilor pe stadioanele din România. 

În martie, se împlinește fix un an de la izbucnirea pandemiei în România, dar și de la ultimul meci disputat cu spectatori în tribune. Pe 8 martie 2020, a avut loc ultimul meci din România la care s-a permis accesul microbiștilor. La partida disputată între Csikszereda și Petrolul Ploiești, câștigată de „găzari”, au fost prezenți 1.000 de suporteri.

 Cum situația epidemiologică din țară rămâne una complicată, ministrul Eduard Novak respinge pentru moment varianta ca suporterii să poată pătrundă din nou în tribune. Totodată, acesta a discutat despre posibilitatea ca testele rapide să fie introduse în fotbal pentru a fi folosite în detrimentul celor de tip PCR.

Eduard Novak: „Dacă vedem exemplele de afară, nu este nimic deschis”

„Presiunea este din ce în ce mai mare. Din partea mea, mâine ar putea să se întoarcă. Dacă vedem exemplele de afară, nu este deschis nimic. Şi cumva trebuie să ne raportăm. Hai să luăm pas cu pas. 

Acum ne zbatem să trecem de la PCR la teste rapide, ca să uşurăm puţin bugetele echipelor sportive şi ale federaţiilor. Şi mai încolo, peste două, trei luni, să vedem cum va evolua pandemia, poate reuşim într-un anumit procent să reuşim să aducem spectatorii înapoi”, a declarat Novak, potrivit TV Telekom Sport

2.096 de cazurinoi de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, la 6.616 teste efectate. S-au înregistrat și 54 de decese

VIDEO Eduard Novak, implicat în 100 de procese: „Nu sunt un tip confortabil! Am găsit lucruri foarte, foarte urâte”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Mircea Lucescu, director la Dinamo: „Își dăduse acordul” » Planurile concrete prin care Nicolae Badea încearcă să salveze clubul

EXCLUSIV Valeriu Iftime le răspunde rivalilor care acuză o prietenie între FC Botoșani și FCSB: „Îndreptați-vă mintea și filosofia!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  01 Martie 2021, 19:48

Cine pune presiunea aia tot mai mare ? Aia 500 de spectatori pe meci ? :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează