FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MIRCEA REDNIC A PLECAT DE LA DINAMO // Prima reacție a lui Ionel Dănciulescu: „Chiar trebuia să ne întâlnim astăzi”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 17:41

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, directorul sportiv de la Dinamo, a comentat plecarea neașteptată a lui Mircea Rednic de la Dinamo.

„Chiar astăzi am fost la club, în jurul prânzului. Îl așteptam pe Mircea Rednic să discutăm despre ce urma să facem la echipă. A avut o discuție cu conducerea, apoi a apărut acel comunicat de presă. Mai multe lucruri nu vă pot spune.

Nu știu ce s-a discutat în încăperea respectivă. Cert este că nu s-a văzut astăzi cu Ionuț Negoiță. Nu știu dacă au discutat de două ori de când au venit la echipă. Cred că o singură dată. În rest, discuțiile au fost purtate prin intermediul altor persoane din club”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Dinamo e într-un moment de derută”

„Vreau să spun doar că întreaga suflarea dinamovistă e într-un moment de derută. Nimeni nu știe ce se va întâmpla. E o perioadă dificilă, de frământări. Sper să punem din nou corabia pe linia de plutire. Cred că vom face acest lucru în cel mai scurt timp. Pentru asta trebuie să avem un antrenor cu experiență, cu personalitate, devotat acestei meserii. Nu e ușor să vii antrenor după Mircea Rednic”, a adăugat directorul sportiv al lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI: 

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vendredi13
vendredi13  •  04 Iunie 2019, 00:37

Noi trebuie să ne înzdrăvănim ca nație. Atâta timp cât noi nu conștientizăm că performanțele sportive au fost o obsesie a comunismului e greu. Acum, oricât am fi de viteji, fără baze sportive, fără psihologi specializaţi, fără familie şi ceva bani, nu se mai face nimic. Se dă şpagă la şcoli de fotbal mai rău ca-n spitale. Nimeni nu mai dă la canotaj, la ski, la polo, la baschet. Se dădea la gimnastică şpagă după Nadia, la tenis după Ţiriac...

nelu_telemea
nelu_telemea  •  03 Iunie 2019, 20:36

iosife inca odata te-ai dat de gol ca esti din redactia GSP , ne verifici mac adress-ul !! Asculta ce iti spun te PUN PE YOUTUBE CU TOT CE STIU DESPRE TINE !!!! am facut multe printuri cu tot ce ai postat anti dinamo , negoita si anghelache .....o sa scriu acolo cum poti fi depistat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

fibra
fibra  •  03 Iunie 2019, 19:11

Ce bătaie de joc. Vrem să avem o oarecare valoare la fotbal, dar e imposibil cu ce conducatori există . Dacă îi luăm pe fiecare echipă, nu găsim unul profesionist

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close