FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a rupt tăcerea despre debandada de la Dinamo: „Nu au nicio treabă cu fotbalul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 17:31 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 20:23

Mircea Rednic ( 58 de ani), antrenorul favorit al fanilor-acționari de la Dinamo, a comentat situația în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Puriul”, care a adus ultimul titlu la Dinamo, în 2007, a criticat strategia de transferuri făcută de Pablo Cortacero și spaniolii din conducerea lui Dinamo.

„Pentru mine, acest club încă nu a fost vândut! A fost dat în administrare. Au venit niște băieți care, după părerea mea, nu au nicio treabă cu administrativul, cu fotbalul!

Atunci când știi ce club ai preluat, cu datorii, tu vii și aduci jucători cu contracte pe care ei nu le aveau în țara de unde provin? Înțeleg că sunt cu nume, că au trecut prin curtea lui Manchester City, Real Madrid, Barcelona, dar nu e suficient.

Jucătorii vin în România ca să câștige bani, dar puteai să le oferi un contract pentru România și să pui clauze pentru performanță. Dă-le 150.000 pe an, 50.000 play-off, 100.000 dacă iau campionatul. Dar tu le oferi salarii foarte mari și tu nu ai bani! De atâta timp ei nu au reușit să vină cu nimic.

Deci tu le-ai făcut niște promisiuni și nu poți să le rezolvi. Nici nu vreau să mă gândesc... Ați văzut că străinii deja fac scandal, au familii, au viața lor. Chiar nu am înțeles. Oferi salarii mari, dar pe ce te bazezi?.

Salvatorul a fost la ei în curte de vreo două ori, dar ei nu au apreciat și nu s-au purtat cum ar fi trebuit să se poarte cu un om care într-adevăr vrea binele clubului Dinamo.”, a declarat Rednic, potrivit digisport.ro.

4 mandatea avut Mircea Rednic la Dinamo, câștigând un titlu în Liga 1

VIDEO Florin Prunea: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cosmin Contra, încrezător că poate redresa corabia la Dinamo: „Munca noastră se vede” + Mesaj ferm pentru conducere: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Fanii lui Dinamo lansează un avertisment teribil, după ultimul gest făcut de Cortacero: „Clubul e în pericol să dispară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  13 Noiembrie 2020, 13:40

D le Rednic, dacă te referi la d ta ca la un salvator la Dinamo, cred ca insulti inteligenta atâtor suporteri de buna credință, ai acestui club! Cum crezi tu, ca doar cu importul de magrebieni și cu Luana ți, salvai tu, Dinamo? Asa ai,, salvat,, și Iașiul, pana te au gonit aia cu pietre, de acolo! Nu crezi ca decât sa te ocupi de fotbal, mai bine măriți impresara, iar tu îți vezi de crescutul nepoților? Oricum, cu antrenorul n ai nimic în comun!

coolrider
coolrider  •  13 Noiembrie 2020, 01:48
Postat de goggu.mecanicul pe 12 Noiembrie 2020, 21:11

Vezi ca are dreptate in tot ce zice, Negoita nu a vandut deloc Dinamo, doar la dat in administrare , pe o perioada scurta, atat.

gymd aka prostlaul siteului strikes back. deci l-a dat spaniolilor sa dubleze datoriile lui vitan barzesti. esti genial bai gymd

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Noiembrie 2020, 23:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează