FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Ne putem gândi la o întoarcere a ta la FCSB?” » Mirel Rădoi a dat cărțile pe față: „Să mă cert iar cu nașul?”

Mirel Rădoi îl îmbrățișează pe Gigi Becali
Mirel Rădoi îl îmbrățișează pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 08:03 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 09:14

După ce și-a anunțat despărțirea de echipa națională, Mirel Rădoi (40 de ani) a fost întrebat dacă ia în calcul revenirea la FCSB, acolo unde antrenorul principal Edi Iordănescu (43) a decis să părăsească echipa.

În conferința de presă de dinaintea meciului cu Liechtenstein, Rădoi a avut o poziție cu care a șocat. Nu doar că s-a referit la situația de la FCSB, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi interesat să ajungă acolo: 

Florin Prunea, dezlănțuit la adresa lui Mirel Rădoi: „Băiatul ăsta e rupt de realitate. Are probleme de comportament”
ROMÂNIA
Florin Prunea, dezlănțuit la adresa lui Mirel Rădoi: „Băiatul ăsta e rupt de realitate. Are probleme de comportament”

„La FCSB? De la a spune până la a se implica e diferență mare. Nu știu dacă e o problemă. Indiferent ce contract ai avea, poți fi dat afară oricând. Orice clauză, oricât, va fi plătită și vei pleca. Din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă îi poți interzice unui președinte, unui patron sau director tehnic, sportiv să aibă o părere, o opinie, nu ai cum. Nu sunt omul care să spun niciodată. 

Nu vreau să las senzația că doresc să fiu antrenorul FCSB-ului pentru că în momentul de față toate echipele din Liga 1 au antrenor. Din acest punct de vedere, pot alege orice proiect. Când e vorba de fotbal, pasiunea este prea mare și arde prea rău”.

VIDEO. Mirel Rădoi: „În momentul de față, nu mă întorc la FCSB”

La câteva zile distanță, după ce și-a anunțat plecarea de la cârma naționalei, Mirel Rădoi a fost întrebat în cadrul conferinței de presă dacă „ne putem gândi la o întoarcere a ta la FCSB?”, în contextul în care divorțul Rădoi - FRF a coincis cu cel dintre Edi Iordănescu și clubul patronat de Becali.

În momentul de față, nu. Nu spun niciodată, nu știu ce se va întâmpla peste o săptămână, dar în momentul de față nu. Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să mă cert iar?”, a răspuns Rădoi.

El a mai antrenat-o pe FCSB între iunie și noiembrie 2015, pentru 29 de meciuri. A câștigat 13, a remizat de 7 ori și a pierdut 9.

Citește mai multe știri despre Mirel Rădoi: 

Marica nu-l menajează pe Rădoi » Un nou episod în „războiul” celor doi: „E cel mai privilegiat antrenor din istoria României! El îi judecă pe alții?!”

Mirel Rădoi îi dă un sfat viitorului selecționer: „El este liderul în jurul căruia trebuie construită echipa!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  15 Noiembrie 2021, 08:38

Ar fi foarte bine sa mearga Radoi la FC FCSB. Pentru... CFR Cluj!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează