FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Nu am renunţat definitiv la Wotte"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Patronul Ştiinţei nu exclude ca olandezul Wotte să continue şi din vară pe banca oltenilor, însă aşteaptă să se lămurească în privinţa bănuielilor pe care le are în privinţa acestuia.

"Nu am renunţat definitiv la Wotte. Dacă nu se vor confirma bănuielile mele, s-ar putea să rămînă. În ultimul timp era totuşi foarte relaxat. Cert e că nu vreau să spun foarte multe în momentul de faţă. E posibil să-mi pară rău mai tîrziu.

Am emoţii mari de tot în ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării. Sîntem într-o situaţie extrem de dificilă. Nici în cele mai urîte vise nu ne închipuiam că se poate întîmpla aşa ceva", a declarat Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  04 Mai 2010, 19:51

mititelu a trantit meciul .a luat bani si scapa si de wotte pe care nu-l plateste .mare nesimtit .

 •  04 Mai 2010, 17:56

PREVAD CEL PUTIN 3 BLATURI IN ACEST FINAL DE CAMPIONAT, LA FEL CUM S-A INTAMPLAT SI ANUL TRECUT CAND A FOST INDEPARTAT NAPOLI!ASA SE EXPLICA SUSPENDAREA LUI WOTTE. OARE NU JUCAM SI ANUL TRECUT CU STEAUA IN FINAL SI PIERDEAM PE TEREN PROPRIU?

 •  04 Mai 2010, 14:21

De ce ai Mititelule emotii? Dormi linistit, oricum picam in B.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează