FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM, ironie la adresa lui Rednic! Răspunsul oficialului FCSB după ce a fost numit "Luțu 2": "Nu, boss! Noi suntem după locul 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 19:41

MM Stoica nu uită și nu iartă. După ce a fost numit de Mircea Rednic "Lutu 2", oficialul FCSB a așteptat momentul pentru a-i răspunde antrenorului dinamovist cu o ironie. 

MM a profitat de o gafă a lui Rednic din conferința de presă, unde Rednic a spus că întâlnește echipa "după locul 1", dorind probabil să spună că întâlnește echipa de pe locul 1. MM a glumit pe seama acestei gafe. 

"Fragment conferinta de presa Dinamo : ''...jucam cu echipa DUPA locul 1...'' Nu, boss, noi suntem dupa locul 1 si a trecut derby-ul. Voi jucati contra celor DE PE locul 1. #limbanoastraiocomoara", a glumit MM. 

MM Stoica și Mircea Rednic sunt într-un război al declarațiilor început de antrenorul lui Dinamo imediat după ce a preluat formația din "Ștefan cel Mare". 

CITEȘTE ȘI: 

Anunț important făcut de MM Stoica! Fanii FCSB au de ce să se bucure: "La noi dacă ții cont asta îți faci bagajul și pleci"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dvd1
dvd1  •  05 Decembrie 2018, 02:55

la puscarie cu asta, nu are ce sa vorbeasca. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Lutu 2

maradona5
maradona5  •  04 Decembrie 2018, 21:20
Postat de random.. pe 04 Decembrie 2018, 20:13

super tare ironia tinand cont ca redmicblat l-a ironizat pe hagi acum vreo 2 ani pentru ca hagi nu stapaneste limba romana.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  04 Decembrie 2018, 21:19
Postat de random.. pe 04 Decembrie 2018, 20:13

super tare ironia tinand cont ca redmicblat l-a ironizat pe hagi acum vreo 2 ani pentru ca hagi nu stapaneste limba romana.

Hagi este hirsiz: mai fura din cuvinte

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close