FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM își riscă postul de la FCSB, după scandalul din club » N-a ținut cont de ultimul avertisment al lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 21:20

Mihai Stoica ar fi fost implicat într-un scandal monstru noaptea trecută, într-un club de fițe din București, relatat de un martor ocular pentru GSP.ro (detalii șocante AICI).

Oficialul FCSB-ului a mai fost implicat într-un episod rușinos, anul trecut, în Elveția, unde FCSB a întâlnit-o pe FC Zurich în grupele Europa League. Atunci, cu o seară înaintea meciului, Mihai Stoica s-a îmbătat și nu a mai ajuns la meciul de a doua zi, lucru confirmat și de Gigi Becali.

Atunci, Gigi Becali a rămas alături de manager, dar i-a dat de înțeles că nu așa vor sta lucrurile dacă va mai exista o nouă abatere.

"Știu ce s-a întâmplat acolo, am știut imediat, a doua zi. Nu a fost implicat Reghe, a fost implicat MM. Laurențiu a stat până la ora 2, apoi MM a stat în camera și a băut și nici nu a mai venit la meci. Dacă era și Reghe implicat, era grav de tot.

MM e prietenul meu, lui îi era teamă să nu-l dau afară. Dar i-am zis că e prietenul meu, nu-l dau afară la prima greșeală. Îl țin toată viață mea lângă mine, după ce a ieșit din închisoare mi-a zis că vrea să stea mereu lângă mine.

Eram în pușcărie, a venit MM m-a luat în brațe, m-a îmbrățișat. Cum să-l dau afară? Cum să-l tradez eu acuma? Eu sunt un om al recunoștinței și recunosc până la final", a declarat Gigi Becali după episodul de la Zurich.

Vine imediat după episodul "Costache"

MM Stoica a fost "urecheat" de Gigi Becali și în urmă cu câteva zile, după ce FCSB a ratat transferul lui Valentin Costache în dauna CFR-ului: 

"Costache e un jucător pe care și eu l-am dorit, dar nu l-au vrut alții din club. Nu întotdeauna fac ce vreau eu. Când vreau un jucător și nu sunt convins de el îi întreb pe Dică și pe MM.

Nu Dică a fost cel care mi-a zis că nu-l vrea. Din punctul meu de vedere eu zic că el e fotbalist de valoare. Dacă ăsta va ajunge fotbalist, unii care m-au întors din drum vor da socoteală în fața mea!".

Citește și: EXCLUSIV MM Stoica și Teodora, scandal monstru în club: "Vă omor pe toți!" » Martori oculari povestesc scene șocante de noaptea trecută: "Zburau pumnii și sticlele sparte!"

Citește și: CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  12 Noiembrie 2017, 09:20

Cum mai sa-si riste postul?! Sa fim realisti ! Daca nu a renuntat GG la el, nici cand l-a somat Piturca-idolul lui-atunci cand era antrenor la Steaua-cum se numea atunci! Stiut fiind "stilul" al lui Becali- cel posesor de "dolaari", nu e greu sa ne imaginam natura "serviciilor" prestate de "managerul" cel atat de "valoros"-pentru care GG il plateste cu sute de mii de "dolaari" pe an !

poison
poison  •  12 Noiembrie 2017, 08:53
Postat de Florin Grigorita pe 11 Noiembrie 2017, 21:42

Intrebarea e ce cauta la fcsb... sau ptr ce e tinut???

Pentru scandaluri e tinut, pentru ce credeai?? Pt talentul de scouter? :)))) S-a vazut de-a lungul anilor cat de bun e la asta.. numai petarde a adus. A lovit si anul asta cu Arthur Jeorge :)))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Noiembrie 2017, 21:46
Postat de Ionescu Florian pe 11 Noiembrie 2017, 21:39

Acest individ pervers este recidivist.Gigi trebuie sa scape de el cat mai urgent.Ce sa învețe fotbaliștii de la el....

Crezi ? Gigi l-a primit iar la echipa după ce l-a făcut cioban si a zis ca mai bine trăieste într-o cutie de carton decât să revină la Steaua :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează