FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM la Dinamo?! Răspunsul dat de oficialul FCSB » Surpriză: "A fost ceva de la Rapid..."

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 17:38

Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea de a lucra vreodată la Dinamo. Recunoaște că în trecut au fost discuții atât cu marea rivală, cât și cu Rapid, însă niciodată nu a avut intenția de a trăda. 

Între oficialul FCSB și galeria lui Dinamo există un lung șir de ironii. MM nu ratează nicio ocazie de a-i taxa, în timp ce ultrașii dinamoviști nu-l iartă la niciun meci direct. 

"A fost ceva doar de la Rapid, dar nu are rost acum să dezgropăm morții. Am avut atunci de la Borcea ofertă, stai... Nu se pune problema. E foarte greu să pleci de bunăvoie de la Steaua, de la FCSB, cum vreți să-i spunem.

Și când am plecat în 2007 nu prea am plecat de bunăvoie. M-am cam alintat și până la urmă, când am văzut că mi-a fost acceptată demisia, am intrat puțin în criză și nu am mai ieșit vreo lună din casă", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mosvasile
mosvasile  •  06 Septembrie 2018, 08:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  06 Septembrie 2018, 00:33

Ar fi o strategie super inteligenta: ca să scape de o contracandidata îl trimite Gigi pe mimi acolo. Cu incompetenta și caracterul său îndoielnic, mimi face imposibila performanta. Și uite așa, FCSB scapă de o contracandidata... Păcat că în afară de Gigi nimeni nu se mai lasă fraierit de Stoica.

1ndolentu
1ndolentu  •  05 Septembrie 2018, 19:06
Postat de hitman222 pe 05 Septembrie 2018, 19:01

Poate-l angajeaza ne-a ijii sa fiarba urda...ce zici, s-ar descurca?

iel saracu deja maninca din litere ce sa i mai fiarba lu nensu gigi?daca literele sint pofticiuoase iti dai seama ca din ce pune la fiert va disparea din cantitate

Vezi toate comentariile (17)
Comentează