FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Moment sensibil la GSP Live » Porumboiu, șantajat cu o înregistrare compromitățoare: „Nu mă ascund, sunt bărbat”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 11:43

Ciprian Damian şi Adrian Porumboiu continuă conflictul pe marginea desfiinţării lui FC Vaslui, club intrat în faliment.

Porumboiu îl acuză pe Damian că l-ar fi înregistrat în permanență și că acesta ar avea o înregistrare compromițătoare cu el și o femeie, alta decât soția.

Are Damian înregistrări cu mine în timp ce interacționam cu alte femei. Eu știu despre ce este vorba, nu mă ascund. El avea prostul obicei de a înregistra totul, are înregistrări cu toată lumea. Eu recunosc că la anumite capitole am ... că sunt bărbat, dar pentru asta trebuie să dau socoteală doar familiei mele. Are tot felul de înregistrări cu mine de genul acesta, dar nu are nici o casetă în care pot fi implicat penal”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

Adrian Porumboiu a investit 10 ani în echipa de fotbal FC Vaslui, fără să câștige vreun trofeu. În 21 iunie 2013, s-a retras oficial de la conducerea clubului. Damian a condus clubul înainte să intre în faliment. 

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Damian, fost președinte la FC Vaslui, „țap ispășitor” pentru suma de 90 de milioane de euro: „O să fiu primul pe țară!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adicn
adicn  •  04 Martie 2019, 15:36
Postat de luker pe 04 Martie 2019, 14:34

Asta e fotbalul romanesc. Se mai mira careva ca e in faliment!?

Da, domnule, din păcate ai dreptate!

luker
luker  •  04 Martie 2019, 14:34

Asta e fotbalul romanesc. Se mai mira careva ca e in faliment!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează