FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-0

foto Iftime îl jignește degeaba pe Feșnic: „E un ratat, nu are minte. Parcă e făcut să fie slab!” » Faza reclamată de patronul Botoșaniului, judecată corect

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 23:10 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 23:33

CS Universitatea Craiova a câștigat barajul pentru Europa cu FC Botoșani, scor 2-0, și s-a calificat în turul 2 preliminar din Conference League. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a avut un discurs dur la adresa „centralului” Horațiu Feșnic. Însă principalul argument al lui Iftime nu stă în picioare!

Iftime a acuzat în principal faza din minutul 63, când Mihai Roman a fost eliminat, pe bună dreptate!, după ce a cedat nervos și l-a lovit, din întoarcere, cu brațul stâng în plină figură pe Paul Papp.

Valeriu Iftime: „Ştiam că Feşnic o să greşească mult, parcă e făcut să fie slab”

„Pe joc nu sunt supărat, doar pe arbitraj. Ştiam că Feşnic o să greşească mult, parcă e făcut să fie slab. De ce i-a dat roşu lui Roman? Chiar nu înţeleg! Au mai fost cartonaşe galbene care ar fi trebuit date. Nu am fost cei mai buni, dar arbitrajul a influenţat foarte mult rezultatul, din păcate. 

Nu ştiu dacă Roman chiar îl loveşte pe Papp. Dacă îl loveşte, înseamnă că şi Roman e cu mintea în patru colţuri. Nu am făcut cine ştie ce meci, dar sunt nişte greşeli de arbitraj care puteau să clarifice mult mai mult jocul. Am fost slabi în seara asta!

Eu cred că Feşnic e un arbitru foarte slab. Nu sunt primele greşeli pe care le face împotriva noastră. Chiar am avut meciuri cu el la centru când a greşit catastrofal în favoarea noastră. Când am văzut că ne arbitrează, am zis că ne execută. Nu ştiu dacă vrea sau nu vrea. Sau dacă atât poate. În orice caz, e un arbitraj care a viciat rezultatul, în opinia mea”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prima Sport.

Valeriu Iftime jignește: „Feşnic nu are minte. E un arbitru ratat”

În continuare, finanțatorul celor de la Botoșani l-a jignit pe arbitrul din Cluj:

„Pentru mine e o seară tristă, FC Botoşani se închide în zona asta de echipă mică şi provincială. Pe de altă parte, cu un arbitraj bun era altceva. Era o finală, iar greşelile lui Feşnic sunt impardonabile. Am cuvinte mult mai grele pentru el! 

Putem scăpa parţial dacă avem VAR, dar trebuie să ai minte să arbitrezi un meci cu VAR. În orice caz, Feşnic nu are minte. E un arbitru ratat, văd că e împins în faţă de cineva care vrea să vadă cât poate greşi. Nu poate el greşi cât îl pot ei împinge să arbitreze. Feşnic e ratat pentru orice tip de fotbal, european sau naţional”.

VIDEO Mihai Roman II, după CSU Craiova - FC Botoșani 2-0: „Echipa noastră a pus mereu probleme adversarilor”

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Botoșani 2-0

+15 FOTO

Mai multe știri de actualitate:

Ultrașii lui Dinamo, amenințare brutală: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Basarab Panduru laudă o decizie luată de Gigi Becali: „Cred că și-a dat seama!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
legio.sud
legio.sud  •  28 Mai 2022, 15:53
Postat de leu.mr pe 28 Mai 2022, 08:53

Nu tin cu Botosani dar voi injurati degeaba, nu puteti fi obiectivi. Iftime are partial dreptate, Fesnic a dat mai mult de 5% gazdelor. CSU putea ramine in 10 de prin min. 30 !

Serios ?

legio.sud
legio.sud  •  28 Mai 2022, 15:52

Abonații lui miti ar trebui ignorați , aici nu se împart covrigei .

legio.sud
legio.sud  •  28 Mai 2022, 15:49

Ho, ho , ho !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează