FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-1

Mureşan îl atacă pe Gigi Becali: "De o săptămînă cineva ştia că ne arbitrează Haţegan şi a pus presiune pe el!"

CFR-iştii au contestat vehement arbitrajul lui Ovidiu Haţegan
CFR-iştii au contestat vehement arbitrajul lui Ovidiu Haţegan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 11:51

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, i-a înţepat pe stelişti pentru penalty-ul primit în partida cu Oţelul 2-1 şi l-a acuzat pe Ovidiu Haţegan pentru că nu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa în meciul cu Petrolul (1-1).

"A fost greşeală umană la Ovidiu Haţegan, dar asta nu îl scuză. Nu se mai poate cu arbitrajele acestea! Sînt partide în care unii primesc penalty uşor, în timp ce la alţii nu se acordă unul evident. S-a inventat o poveste înainte de meci că i-am dat bani lui Haţegan să ne dea penalty", a spus Iuliu Mureşan la Sport Cafe, la GSP TV.

Click aici pentru a vedea faza la care CFR Cluj trebuia să primească penalty!
Mai jos ai VIDEO cu penalty-ul primit de Steaua în meciul cu Oţelul.

Acesta a adus aminte şi de declaraţiile lui Gigi Becali din urmă cu o săptămînă, cînd patronul Stelei spunea că Ovidiu Haţegan a primit 150.000 de euro să acorde un penalty pentru CFR Cluj: "Eu am aflat abia sîmbătă seară cine o să conducă meciul. Cînd i-am reproşat că nu ne-a dat penalty, l-am întrebat de cînd ştia că ne arbitrează, a zis că de miercuri.

Click aici pentru a citi acuzele lui Gigi Becali la adresa lui Ovidiu Haţegan!

Cineva punea presiune pe el din urmă cu o săptămînă, deci avea ceva informaţii. De unde să ştie că ne arbitează pe noi Haţegan cu o săptămînă înainte ca să pună presiune pe el?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
zazazolee
zazazolee  •  17 Decembrie 2011, 20:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

SI ACUM ROMANI DAU CU SAPA IN TOATA EUROPA SANTEM CHELIA PU LII IN EUROPA

zadkiel
zadkiel  •  03 Octombrie 2011, 15:26
Postat de dorinel97 pe 03 Octombrie 2011, 15:02

mai rahat cu perje vezi tu de oile tale stim cu toti ce natie de tigan esti

Mars tu cu hipopotamul Muresan care a trait numai din coruptia din penitenciarele romanesti! MURESAN= DOCTORUL DE DETINUTI! Muresan este un Josef Mengele la Cluj!

dorinel97
dorinel97  •  03 Octombrie 2011, 15:02
Postat de zadkiel pe 03 Octombrie 2011, 12:23

Mars bozgore cu kakatul tau de Muresan care a lucrat o viata la penitenciare si traia numai din coruptie ordinara! Intreba si tu bozgore cu ce ocupa in puscarii acest elefant Muresan! Arpad Paskany a fost singurul investitor din fotbal care OFICIAL (gasiti totul pe net) a donat lui Traian Basescu pt campania electorala din 2009, SUME FABULOASE DE BANI! Ce coicidente stranii: -trofee obinute doar in mandatul celor 3 presedinti arestati; -sprijin politic evident! SA TRAITI BINE! CFR CLUJ NU POATE CASTIGA TROFEE DECAT CU INFRACTORI LA CONDUCEREA CCA!

mai rahat cu perje vezi tu de oile tale stim cu toti ce natie de tigan esti

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close