FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - POLI TIMIŞOARA 0-0

Mureşan: "Petarda a venit din galeria Timişoarei" / Iancu: "Ştim cine a aruncat petarda"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2009 00:00

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că petarda a fost aruncată din sectorul fanilor timişoreni.

"Traiectoria petardei a fost pe diagonală şi probabil că au folosit un gen de lansator. Distanţa a fost foarte mare între galerie şi locul unde se afla jucătorul. E clar că a aruncat pe teren şi nu spre cineva anume. Cel mai bine era să se interzică accesul galeriilor oaspete în deplasare, aşa cum s-a mai întîmplat. Am să propun asta.

Am înţeles că 2 suporteri bănăţeni au fost reţinuţi de Jandarmeria din Cluj, din cauza deţinerii de materiale pirotehnice. Mai mulţi fani au fost depistaţi cu ajutorul camerelor de luat vederi, că ar fi scos mijloace pirotehnice de sub haine şi le-ar fi folosit"

Preşedintele Politehnicii Timişoara, Marian Iancu,  a declarat că cei 2 suporteri vor fi pedepsiţi.

Iancu: Dacă informaţia este adevărată, aceia vor fi interzişi. Trebuie să îşi primească pedeapsa. Nu se mai poate aşa ceva. Noi ne-am luat măsuri de securitate şi vor ieşi la suprafaţă aceia care au aruncat petarda. Nu sunt din Timişoara şi cred că CFR a perturbat controlul făcut la porţile stadionului.

Mureşan: Noi jucăm un fotbal curat şi nu ne ajutăm de astfel de tehnici. Cred că rezultatul a fost echitabil.", au declarat la Contraatac, la GSPtv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  26 Octombrie 2009, 23:37
Postat de pe 26 Octombrie 2009, 22:07

deci tu veiz ca te contrazici pe tine ia zimi ce distanta e mai departe 50 de metri sau 60-70?

cimisorene, una e sa lansezi petarda perpendicular cu solul(g=9,81N) si alta e sa o lansezi paralel.asadar,distanta de 60-70 m poate fi parcursa,deci cos din cluj nu "se contrazice pe el insusi" qed

danabulan
danabulan  •  26 Octombrie 2009, 22:54

d lor de la gsp, laasati va rog free imaginile cu discutia dintre muresan - iancu. Nu are multe momente de geniu dl iancu. Macar pe alea putine sa le vedem si noi. Pt sufletul nostru.

bobo_delpiero
bobo_delpiero  •  26 Octombrie 2009, 22:35

In momentul in care a inceput meciu cei de la timisoara au aprins torte si au incept sa arunce inspre oamenii care se aflau la peluza P1. printre care si o "fumigena" in aparenta. probabil a cazut pe scari sau pe un scaun neocupat de nimeni. pentru ca dupa cateva secunde a zburat direct in teren, depasind mijlocul terenului si oprindu-se langa jucatorul lui Poli. am fost in acea peluza si aproape de aceste evenimente. Stadionul CFR-ului dispune de un sistem de monitorizare.Nu apare pe

Vezi toate comentariile (27)
Comentează