FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutare surpriză la Dinamo! Un fost arbitru a fost numit director sportiv: "Dinamo este Corabia din poezia lui Esenin"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 14:22

Anton Heleşteanu, fostul director sportiv de la FC Botoșani, a fost numit în organigrama clubului Dinamo pe aceeași poziție.

Tony Heleșteanu, 48 de ani, fost arbitru, este noul director sportiv de la DinamoÎn urmă cu câteva zile, Heleșteanu și-a dat demisia de la FC Botoșani, unde a activat ca director sportiv în ultimii 3 ani.

"Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club. Repet, am această convingere pentru că este o diferență între a cunoaște și a înțelege. După un ciclu de 5 ani la FC Botoșani, unde cred că echipa din Moldova a realizat lucruri importante în fotbal și a ajuns până în cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an"Anton Heleșteanu

În trecut, acesta a mai fost și în conducerea celor de la FCM Târgu Mureș și FC Vaslui. Heleșteanu a ieşit din arbitraj în 2007, când avea doar 37 de ani, din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat şi din cauza prestaţiilor extrem de slabe de pe prima scenă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
rocky2
rocky2  •  27 Iunie 2018, 21:47
Postat de miloguuu pe 27 Iunie 2018, 15:42

domnul Becali este un om deosebit.

Bai Crotalie, mai lasa truismele!:)))

 •  27 Iunie 2018, 20:40

Deocamdată este Titanicul de Mircea Badea.

gannicus2014
gannicus2014  •  27 Iunie 2018, 16:38
Postat de fcsbnuesteaua pe 27 Iunie 2018, 16:24

Ce ai facut bre cu " şeapca " aia rosie si decolarata ??? Ai ascuns-o in " ABC-dar" de cand te-am gasit pe facebook te-ai ascuns ...te-ai facut spartanus ...

netotule, n-ai nimerit-o, pe fb nu puteai sa-ti gasesti altceva decat fratii la fel de prostanaci ... si nici nu ti-ai dat seama ca sunteti rude =))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează