FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mutare-surpriză: un fost jucător de la CFR Cluj a devenit director tehnic la Zimbru Chișinău!

Zsolt Hadnagy. Sursă foto: Nemzeti Sport
Zsolt Hadnagy. Sursă foto: Nemzeti Sport

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 21:06

Originar din Cluj, Zsolt Hadnagy, 44 ani, ex-fotbalist la juniorii lui CFR Cluj, a preluat de azi conducerea tehnică a formației de peste Prut Zimbru Chișinău. A lucrat înainte ca manager și scouter în liga maghiară, inclusiv la MOL Vidi, unde s-a aflat în staff cu ocazia titlului din 2018.

În România, numele lui Zsolt Hadnagy e foarte puțin cunoscut. Nu are nicio legătură cu Attila Hadnagy, fostul golgeter al Brașovului și Botoșaniului, actual director general la Sepsi. 

În vârstă de 44 de ani, clujeanul de etnie maghiară a jucat la juniorii și tineretul lui CFR Cluj până la vârsta majoratului, apoi s-a lansat în Ungaria într-o carieră în domeniul privat și, apoi, de conducător în fotbal.

Iar bornele cele mai înalte atinse au fost manager și șef de scouting la Diosgyor și MOL Vidi, club la care evoluează actualmente și internaționalul Adrian Rus. S-a aflat în staff-ul lui Vidi inclusiv în 2018, când echipa a bifat al treilea titlu din istorie.

Zsolt Hadnagy s-a înțeles cu Zimbru Chișinău

De azi, Hadnagy este director tehnic la Zimbru Chișinău, care se află într-o procedură de relansare economică și competițională. 

Din cauza unei datorii de 300.000 de euro, gruparea nu a primit licența internă înainte de declanșarea pandemiei, a pierdut procesul în primă fază și la UEFA pentru obținerea licenței europene, dar speră să aibă finalmente câștig de cauză în Apel după ce, spun surse din capitala Moldovei, clubul ar fi achitat între timp restanțele evocate. 

În țara vecină, sezonul se desfășoară pe modelul primăvară-toamnă, iar începutul campionatului e deocamdată suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus.

8 titluri naționalea obținut Zimbru Chișinău, ultimul succes intern datând însă din 2000

6 Cupe ale Moldoveiare Zimbru în palmares, cea mai recentă fiind în 2014

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Probleme interne la CFR Cluj: doi jucători refuză cerințele clubului! Unul se răzbună pe Dan Petrescu + campioana are datorii uriașe

S-a schimbat arbitrul la CFR - FCSB! Kyros Vassaras a încălcat regulile și a luat o decizie fără precedent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează