FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu a venit cu maxima zilei: "Toți ne facem «mea culpa»" » Când ar putea renunța la funcția de manager

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 11:46

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a vorbit astăzi despre situația echipei și a recunoscut că toți cei de la club au greșit în această iarnă, dar doar antrenorul este cel care plătește.

"Ca întotdeauna, antrenorul este cel care plătește. Este păcat pentru nea Ando că s-a întâmplat acest lucru și ne pare rău. Viața merge înainte și sperăm ca rezultatele să fie mult mai bune. Noi susținem antrenorul până la sfârșit.

În momentul de față, echipa trece printr-o perioadă nefastă și trebuie să facem neapărat nouă puncte care să ne asigure locul în play-off. Dar nici așa nu suntem siguri.

Avem și noi restul partea noastră de vină. Toți ne facem «mea culpa». Încercăm ca pe viitor să nu mai facem aceste greșeli.

Jucătorii au venit în momentul în care am putut să-i aduc. Este greu să aduci anumiți jucători și să îi faci să vină de la un salariu de 3-4 ori mai mare la realitatea din România. De aceea au venit jucătorii mai târziu. Eu zic că avem un lot bun. Aceeași jucători care au terminat anul 2016, au început și 2017.

Au fost câțiva antrenori, printre care și Claudiu Niculescu, dar analizând bine cu toții am considerat că antrenorul potrivit este Cosmin Contra. Eu, cu domnul Negoiță, cu Dănciulescu am decis.

Dacă nu voi aveam rezultate în funcția de manager, mă voi retrage. Înseamnă că nu sunt făcut pentru asta. Sau poate că ar fi mai bine să vină cineva care-și face treaba mai bine. Mai presus de noi este Dinamo, care contează cel mai mult", a spus Mutu la conferința de presă.

Citește și: FOTO + VIDEO Contra a fost prezentat la Dinamo: "Știți ce mi-au zis jucătorii?"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
811730288915362
Constantin Luca  •  19 Februarie 2017, 15:49

MUTU A VENIT LA DINAMO CU GANDURI ASCUNSE,TINTA LUI A FOST ANTRENORATUL,NU LA INTERESAT ALTCEVA,LA SAPAT PE ANDONE DELA PRIMA ETAPA LA CARE A AJUNS LA DINAMO,ATAT ASTA ESTE MUTU!!!!

florinf1
florinf1  •  19 Februarie 2017, 14:34

Mutu ori e "dus" ori ne trateaza ca pe pr_sti. ori gsp-ul baga in ele... -asta ca-i pare rau de Andone e buna de tot iar chestia cu jucatorii care au terminat 2016 ,au inceput si in 2017 e si mai haioasa. Mutule !!! ,au inceput dar n-au mai si continuat. Trezeste -te ... si striga apelul de seara. Daca raspund prezent Lazar si Rotariu esti tare frate daca nu culca-te si dormi linistit...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Februarie 2017, 14:04
Postat de Ciprian Cotutiu pe 19 Februarie 2017, 13:24

chiar nu are nici o valoare la Dinamo Mutu in acest moment nus de ce a venit la club ce sa faca el? transferuri de jucatori? nu i vad rostu la Dinamo nu face nimic decat ca l chiama Mutu.

Ce ai bre cu limba romana de o masacrezi in asa hal?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează