FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

video Nu-l menajează pe Dan Nistor: „Nu e un etalon al inteligenței, de asta nu a ajuns fotbalist mare”

Dan Nistor, după CSU Craiova - FCSB // foto: captură YouTube @ LookSport
Dan Nistor, după CSU Craiova - FCSB // foto: captură YouTube @ LookSport

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 16:01 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 17:11

După meciul dintre CSU Craiova și FCSB, scor final 2-3, Dan Nistor (33 de ani) și-a înțepat colegii: „Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici”. Declarațiile mijlocașului nu i s-au părut inspirate jurnalistului Narcis Drejan, care spune despre Nistor că „nu-l dă inteligența afară de din casă”.

Imediat după eșecul din Bănie în fața FCSB-ului, Nistor a ales să-și protejeze antrenorul, pe Laurențiu Reghecampf. În schimb, și-a înțepat propriii colegi: „Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici. În iarnă se va trage linie, să vedem cine va continua, cine nu. Așa nu putem continua, e clar. Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovați”.

Ca atare, mijlocașul Craiovei, notat cu 7 în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu FCSB, a fost „taxat” de jurnalistul Narcis Drejan, într-o intervenție dură a acestuia la emisiunea GSP Live.

MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”
CSU CRAIOVA - FCSB 2-3
MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”

„Pe Dan Nistor nu trebuie să îl luăm ca etalon al inteligenței”

„Pe Dan Nistor nu-l dă inteligența afară din casă. În momentele critice, la el apar declarații de genul ăsta. Să nu o uităm pe cea de la Pandurii, că «în afară de cele 6 goluri ale lui Keșeru, FCSB n-a jucat nimic». 

Nu cred că trebuie să îl luăm ca etalon al inteligenței, probabil de asta nici nu a ajuns un fotbalist mare. Nu mi se pare că vrea să se dezvolte personal, și uite că apar și declarații de genul ăsta. Unora le este prea bine la Craiova”, a declarat Drejan.

Dan Nistor, în 2014: „În afară de cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”

Declarația la care Narcis Drejan face referire a venit în 2014, la capătul unui meci între FCSB (pe atunci Steaua) și Pandurii, scor 6-0. „Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. Ăsta e scorul de pe tabelă. În afară de cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”, spunea atunci Dan Nistor. De altfel, el este cunoscut pentru numeroasele „perle” pe care le-a oferit de-a lungul timpului. 

Dan Nistor evoluează la CSU Craiova din ianuarie 2020. Înainte de aventura din Bănie, a jucat la Dinamo, CFR Cluj, Pandurii, Evian, CS Mioveni și Internațional Curtea de Argeș.

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - FCSB: 

Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

„Nu se aude!” » Cum i-a provocat Andrei Vlad pe fanii Craiovei după golul victoriei înscris de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Noiembrie 2021, 08:20

Dincolo de perlele sale, sau de cata inteligenta o fi avand, ce a spus acum este perfect adevarat. Iar rezultatele din ultimele trei etape o dovedesc din plin.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  29 Noiembrie 2021, 22:03

Nistor este cartita din vestiar. Pentru cei care nu sunt convinsi, sa mai vada o data meciul si sa-i urmareasca cu atentie pe Nistor si Pigliacelli. De cand a ajuns la Craiova a tras jocul echipei in jos, erijandu-se in creierul de la mijlocul terenului. Si, intr-un fel, chiar este. Functie de interese si de ceea ce i se spune pe firul scurt face ce i se cere. O sa se spuna ca vezi Domne, ce mare pasator este...Pai tocmai aici e fenomenul pe care unii nu-l inteleg. E singurul, altii n-au mai avut loc. Si, din postura asta, dincolo de orice i-ar spune orice antrenor, face ce vrea el. Si spune ce vrea el. Baietii aia, despre care zice ca n-au valoare, macar si-au dat silinta, cu buna credinta, asa cat si cum au putut ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează