FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la Universitatea Craiova
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 14:15 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 15:01

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la Universitatea Craiova, a dezvăluit că Mihai Stoica (56) l-a ironizat după meciul câștigat de FCSB împotriva alb-albaștrilor, scor 3-2. „Sorinaccio” a apreciat însă mesajul primit din partea lui MM, pe care l-a catalogat drept o „ironie fină”.

Contrele între Sorin Cârțu și Mihai Stoica au început după meciul dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-1. După acel meci, oficialul Universității n-a rezistat și a trimis săgeți către ambele cluburi: „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta”. O aluzie evidentă la mult vehiculata prietenie dintre patronii celor două echipe, tradusă de-a lungul timpului în mai multe victorii facile ale bucureștenilor.

„Nu se aude!” » Cum i-a provocat Andrei Vlad pe fanii Craiovei după golul victoriei înscris de FCSB
CSU CRAIOVA - FCSB 2-3
„Nu se aude!” » Cum i-a provocat Andrei Vlad pe fanii Craiovei după golul victoriei înscris de FCSB

Sorin Cârțu laudă „ironia fină” a lui Mihai Stoica după Universitatea Craiova - FCSB 

După victoria FCSB-ului din Bănie, 3-2 cu Universitatea Craiova, Mihai Stoica i-a trimis un mesaj lui Cârțu, în care i-a spus același lucru pe care președintele Universității îl susținea legat de duelul FCSB - FC Botoșani: „Am mai văzut meciul ăsta”. 

„Are dreptate. Am văzut acum că a avut o intervenție, mi-a trimis pe Instagram. E o ironie fină, mie îmi plac astea, recunosc. Bravo, e frumos. Spune acolo «te pup, Sorinaccio, vă pupă toți steliștii». 

Spune că a mai văzut meciul ăsta și are dreptate, pentru sunt multe înfrângeri și - culmea - cred că sunt pe puțin 7-8 înfrângeri venite în minutele astea de final, ba cu penalty-uri date aiurea, cu greșeli individuale. În jur de 8 victorii pe care FCSB le-a obținut cu noi după minutul 89. Una chiar cu mine, în 2015, când arbitrul Comănescu a inventat un penalty”, a declarat Cârțu la Pro X. 

Meciul la care Sorin Cârțu face referire s-a jucat pe 23 august 2015, la Craiova, și a fost câștigat de FCSB, scor 2-1, cu gol decisiv înscris în minutul 86 de Gregory Tade, din penalty.

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova - FCSB: 

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Reghecampf, „taxat” pentru strategia aleasă + Un singur jucător cu notă peste 7!

Cu atât mai usturător » Reghecampf, învins în derby de antrenorul pe care el l-a „creat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
roaitavasile
roaitavasile  •  30 Noiembrie 2021, 08:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  30 Noiembrie 2021, 08:02

Mm Stoica e un nimeni Cartu a fost unul dintre foarte bunii fotbaliști ai României. Discuțiile nu își au sensul. Și nici articolele de doi lei pe care le promovați cu obstinație.

wrx.
wrx.  •  30 Noiembrie 2021, 05:44
Postat de george.br pe 29 Noiembrie 2021, 22:31

Cum se leaga unele cateodata!:)) Am avut cu ceva ani in urma sansa sa stau de vorba cu cineva care a facut parte din staff-ul lui Cartu in perioada in care Stiinta a luat ultimul ei event. Nu intru in detalii, spun doar atat: spusele omului de atunci sunt probate din plin de faptele si vorbele din zilele noastre ale celui alintat "Sorinaccio". Un caracter extrem de urat!

Nah, da Marcel incearca sa ne bage manele schimbam muzica si o dam pe hard rock. :)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează