FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Narcis Răducan: "Ştiu sigur că Wesley îşi doreşte să ajungă la Steaua"

Wesley
Wesley

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 15:11

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a comentat cîteva dintre subiectele care îi preocupă în aceste zile pe susţinătorii echipei roş-albastre.

"Testul va fi pe gazon. La prima vedere, cred că arătăm foarte bine. Este un echilibru între jucătorii tineri şi cei cu experienţă. Nici testul cu jucătorii de la Unirea Urziceni nu a fost rău, dacă stăm şi ne gîndim, iar acum vorbim de fotbalişti de echipa naţională care au fost transferaţi. Toţi jucătorii au potenţial. Achiziţiile trebuie să confirme, sînt jucători tineri, de perspectivă, de echipa naţională. Ei trebuie să se integreze cît mai repede, iar pentru asta va trebui să îi ajutăm şi noi.

E un cantonament de reacomodare la efort, Ilie Stan le-a spus că nu va fi aşa grav cum s-a spus. Pentru jucătorii tineri este o bază pentru ceea ce va urma de acum încolo.

Negocierile pentru transferul lui Iasmin Latovlevici sînt în curs şi sînt şi avansate, poate pleca în curînd. Pîrvulescu trebuie să confirme, cred că a arătat un fotbal foarte bun, a arătat lucrui interesante. Chiar am văzut o statistică, faptul că a marcat foarte multe goluri. Citeşte aici statistica!

Bicfalvi merită respect, adică să plece într-un mod frumos, dacă va pleca. Şi să îşi continue cariera acolo unde va dori. Momentan este la Steaua şi se antrenează aici.

Ştiu sigur că Wesley îşi doreşte să ajungă la Steaua. Ilie Stan este mulţumit de transferuri, dar şi preocupat. Cei care îl ajută vor scoate tot ce e mai bun din aceşti jucători", a spus Narcis Răducan.

Despre posibila retragere a lui Cristi Borcea de la Dinamo, Răducan a spus: "Vorbim de o rivală şi nu sunt prea multe de comentat, mai ales că modul de a conduce la Dinamo nu este cel mai transparent pentru a avea aşa de multe detalii să comentăm. Cert este că Dinamo cu Cristi Borcea reprezintă un adversar de temut şi probabil că ar fi o pierdere pentru Dinamo. Sper să se ajungă la un numitor comun, pentru că Steaua este o echipă mare atunci când bate un Dinamo puternic. Dinamo a fost puternică cu Cristi Borcea, iar noi cred că am devenit mari pentru că în ultimul timp i-am pierdut, aşa că ne-a mers bine".

Steaua s-a reunit în această dimineaţă. Citeşte aici mai multe detalii!

Citește și:

Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Superliga
Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi
Euro 2024
Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi
Iftime a intrat în direct și anunță deznodământul luptei palpitante pentru șefia Consiliului Județean Botoșani
Superliga
Iftime a intrat în direct și anunță deznodământul luptei palpitante pentru șefia Consiliului Județean Botoșani

Cota i s-a PRĂBUȘIT! » Revine la FCSB după un sezon foarte slab, Becali îi schimbă postul

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (10)
pancone51
pancone51  •  09 Ianuarie 2012, 20:26

de unde stii tu ca vrea sa vina la oi ptr a fii bascalit de taranoiul sef frecali, sunteti penibili cu aroganta vstra behaitoarelor!

vladone29
vladone29  •  09 Ianuarie 2012, 14:00

Da lasatil pe wesley cu pretentiile lui,si luatil pe atacantul ala de la victoria guimares,ca e la fel de bun ca wesley,daca nu mai bun.

marcelvaslui
marcelvaslui  •  09 Ianuarie 2012, 13:36

succes FC VASLUI pe 2012

Vezi toate comentariile (10)
Comentează