FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - CRAIOVA 3-2

Neagoe: "Fotbalul e nedrept, dacă dădea Trică gol am fi cîştigat" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2009 00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a vorbit despre înfrîngerea suferită de echipa sa pe terenul Unirii Urziceni, fiind de părere că bara lui Trică din minutul 78 a fost decisivă pentru soarta partidei.

"A fost un joc frumos, cu faze de poartă, cu ocazii, dar s-a demonstrat şi azi că nu mereu fotbalul e drept. Dacă se termina egal, cred că ar fi fost echitabil, aşa nu sînt de acord. cu rezultatul. Am dominat jocul, l-am controlat, am vrut foarte mult un rezultat bun.

La 2-2 am avut bară, dacă dădeam atunci gol am fi cîştigat. Posesia noastră a fost mai bună, Trică putea decide partida dacă înscria la lovitura liberă din minutul 78", a spus Neagoe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
americanul65
americanul65  •  02 Noiembrie 2009, 18:35

OK, sa incerc din nou, GSP a sters un cuvant.... Trica nu va da goluri, Trica va s/u/g/i viata din echipa cat timp ramane el.

americanul65
americanul65  •  02 Noiembrie 2009, 18:33

Trica nu da goluri, Trica suge viata din echipa. Sa pierdeti cat timp ramane el.

mihaitihan
mihaitihan  •  02 Noiembrie 2009, 17:44

Geana ti-ai furat singur caciula. ai pus craiova sa joace ceva ce nu stie, sa se apere. prima repriza a fost catastrofala. imi era rusine sa ma uit la fazele penibile de "constructie" a atacului. craioveii ii trebuie 1-2 fundasi centrali cu exerienta cu o buna viziune a jocului si un fundasi stanga pt ca soava alearga cu 2 viteze incet si f incet iar rose e mai mereu depasit de situatiile 1-1. sa nu uitam si de antrenor pt ca nu poti sa faci performanta doar din pasiune.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close