FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță închide robinetul și îi mai aduce lui Bratu un singur jucător » Variantă surprinzătoare pentru defensiva "câinilor"

Claudiu Belu
Claudiu Belu

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 12:49

Dinamo caută un jucător defensiv, dar variantele sunt puține având în vedere limitele financiare impuse de Ionuț Negoiță. 

Șefii "câinilor" n-au glumit când au spus că bugetul pentru noul sezon va fi simțitor redus! Dinamo l-a adus pe atacantul Mircea Axente, 31 de ani, și s-a înțeles la nivel verbal cu fundașul stânga Sergiu Popovici, 25 de ani, de la Gaz.

Florin Bratu mai vrea un fundaș dreapta și atât! După ce vor aduce un jucător de bandă, dinamoviștii vor pune stop, fiind limitați de bugetul salarial extrem de mic.

Varianta Belu

În flancul drept al apărării bucureștenii au rămas doar cu Laurențiu Corbu, 23 de ani, după ce lui Romera nu i-a mai fost prelungit contractul. Varianta dorită de Florin Bratu ar fi Claudiu Belu, de la Astra, 24 de ani, însă sursele GSP.ro susțin că roș-albii nu vor să dea niciun ban, iar fundașul dreapta giurgiuvean a reintrat în vederile primei echipe după ce Marius Măldărășanu a preluat banca Astrei.

În cazul în care nu vor reuși să îl ia pe Belu de la Astra, dinamoviștii au mai multe variante de rezervă din ligile inferioare.

L-au avut în buzunar

Claudiu Belu este o țintă mai veche a lui Dinamo. "Câinii" l-au mai dorit pe fundaș în vara lui 2016, când acesta era încă la Poli Timișoara. Chiar se înțeleseseră cu Claudiu, mai trebuiau parafate actele.

Mutarea a căzut în momentul în care acesta s-a accidentat și a avut nevoie de o operație la oasele feței, intervenție care i-a speriat pe bucureșteni, gândindu-se că apărătorul va avea nevoie de o perioadă lungă de refacere. Belu a semnat atunci cu ASA și apoi cu Astra.

Refuzați de Taka

Takayuki Seto, 32 de ani, a dezvăluit faptul că Dinamo l-a ofertat în această vară, japonezul devenind liber de contract la 30 iunie. Mijlocașul central a refuzat oferta "câinilor", 6.000 de euro pe lună, fiind una extrem de mică raportată la nivelul salarial cu care a fost obișnuit niponul.

Citește și: "Sinucidere" sistematică? Dinamoviștii n-au înțeles nimic din ultimul sezon » Strategia care anunță un nou dezastru istoric

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Iunie 2018, 19:16

nici voi nu sunteti mai cu mot . daca nu va calificati in ELo sa inchida robinetul si nea jiji, daca intre timp nu va exclude uefa din competitie .

wishmaster
wishmaster  •  22 Iunie 2018, 20:13
Postat de ares123 pe 22 Iunie 2018, 16:44

Asta chiar e buna...cica negoita inchide robinetul...pai robinetul ala e inchis...ruginit...defect imediat dupa era Borcea.

cică le modernizeaza stocul de ghivece, hai sa nu mai fim răi!

ares123
ares123  •  22 Iunie 2018, 16:44

Asta chiar e buna...cica negoita inchide robinetul...pai robinetul ala e inchis...ruginit...defect imediat dupa era Borcea.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează