FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

VIDEO Neluț Roșu, încrezător înaintea meciului de la Sibiu: „Această pauză ne-a prins bine, am reglat unele lucruri” + „Ce s-a întâmplat la Ploiești a fost o nenorocire”

Neluț Roșu
Neluț Roșu

Articol de , - Publicat joi, 19 octombrie 2023 15:14 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 17:57

Mijlocașul celor de la Dinamo, Neluț Roșu (30 de ani), a prefațat meciul pe care bucureștenii îl vor disputa în deplasare, contra lui Hermannstadt, în runda cu numărul 13 din Superliga. 

  • Hermannstadt - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Fotbalistul trupei din „Ștefan cel Mare” se așteaptă la un duel dificil în compania ardelenilor, formație care vine după 5 remize în ultimele 5 partide, patru din acestea în campionat: 2-2 cu FCSB, 0-0 cu Petrolul, 1-1 cu Sepsi (în grupele Cupei), 1-1 cu Rapid și 1-1 cu FCU Craiova. 

Csikszereda, „copilul” de 10 milioane de euro al lui Orban, s-a făcut mare: România profită mai mult de pe urma dezvoltării clubului decât Ungaria
Csikszereda
Csikszereda, „copilul” de 10 milioane de euro al lui Orban, s-a făcut mare: România profită mai mult de pe urma dezvoltării clubului decât Ungaria

VIDEO. Neluț Roșu, înainte de Hermannstadt - Dinamo: „Mergem acolo să jucăm la victorie”

„O să avem un meci cu o echipă foarte bună, care știm că joacă un fotbal bun, o echipă grea, pe care am urmărit-o în această pauză. Sperăm să facem o partidă bună contra celor de la Hermannstadt. Mergem acolo să jucăm la victorie, nu ne gândim la egal. 

Aceste egaluri pe care le-au făcut arată că este o echipă puternică, care pierde foarte greu. Egalul cu CFR cred că a fost un nou punct de început pentru noi. Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din acest campionat. 

Am făcut un meci bun cu CFR (n.r. - 1-1), păcat că nu am luat cele 3 puncte, dar mergem mult mai încrezători acum la Sibiu. Avem nevoie de victorii. 

Poziția noastră în clasament nu e cea mai bună, de aceea trebuie să acumulăm punct sau puncte din fiecare meci”, a declarat Neluț Roșu, la conferința de presă. 

Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo: „Această pauză ne-a prins bine, am reglat unele lucruri”

Mijlocașul alb-roșilor susține că pauza cauzată de meciurile echipelor naționale le-a prins bine dinamoviștilor, care au reușit să pună la punct mai multe capitole unde echipa scârțâia. 

„Această pauză ne-a prins bine. Cred că am reglat unele lucruri care nu prea funcționau. Vom vedea pe teren cum o să arătăm. Am văzut că se scrie că au fost probleme în vestiar. Nu s-a întâmplat absolut nimic. 

A fost acel început de campionat cu meciuri foarte tari, cu echipe care se bat an de an la campionat și cred că moralul echipei a scăzut puțin, dar nu s-a întâmplat nimic în vestiar.

Vorbeam în vestiar după meciul cu CFR Cluj și spuneam că am văzut din nou acel spirit, cu care am reușit să promovăm. 

Am fost o echipă foarte unită și aveam nevoie de acel rezultat pozitiv cu CFR, pentru că aveam nevoie de încredere, dar și să vedem că punem în practică ce vedem la antrenamente”, a mai spus Neluț Roșu. 

Neluț Roșu, despre suspendarea primită de Valentin Țicu, fundașul Petrolului: „Asta e decizia comisiei, nu ne putem da noi cu părerea”

Neluț Roșu a fost întrebat și despre suspendarea de 16 etape primită de Valentin Țicu (23 de ani), fundașul stânga al Petrolului, cel care l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu (21 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt, în meciul direct de la Ploiești, încheiat 0-0. 

„Este greu și pentru un jucător și pentru celălalt. Asta e decizia comisiei, nu ne putem da noi cu părerea. Și dacă ne-am da cu părerea, nu ar conta. Ce s-a întâmplat la acel meci a fost o nenorocire. 

Dacă jucătorul de la Hermannstadt știa că o să fie lovit în halul ăla, poate că nu intra pe teren. L-a prins cu piciorul în pământ. A fost ceva ce nu dorim nimănui, mai ales unui jucător profesionist care aduce acasă bani”, a comentat Neluț Roșu. 

Cred că o să umplem Arena Națională în acest campionat. Fanii au fost tot timpul alături de noi. Este vorba de o deplasare mai lungă acum, dar cred că o să vină suporteri din toată țara la Sibiu. 
Cred că vor veni minim 3.000 de fani. Cu Șelimbăr, în Liga 2, au fost undeva la 4.000-5.000. Acum nu știu dacă o să aibă atâtea bilete, dar cred că o să vină în număr mare.

-Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo

Citește și: 

Lupescu a intrat în proiectul CS Dinamo și are o dorință: „Poate cea mai buna soluție în viitor va fi fuziunea”

Hagi a oferit explicații pentru forma proastă a lui Mazilu: „Se vede asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează