FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CHINDIA 0-1

La 8 puncte de salvare, Dică admite: „Îmi era teamă și fix asta s-a întâmplat”

Nicolae Dică, antrenor CS Mioveni
Nicolae Dică, antrenor CS Mioveni

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 20:18 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 20:39

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul celor de la CS Mioveni, a comentat înfrângerea la limită cu Chindia, 0-1, care îi lasă pe argeșeni la 8 puncte în spatele locurilor sigure, cu numai 7 meciuri de jucat. 

Nicolae Dică a început ideal mandatul pe banca Mioveniului, cu două victorii în primele două meciuri, dar prima parte a play-out-ului este de coșmar pentru galben-verzi.

CS Mioveni a pierdut atât cu FCU Craiova, 0-3, cât și cu Chindia, 0-1, și tremură pentru locul în Liga 1. Cu 7 meciuri rămase, argeșenii au 11 puncte, 8 sub locurile sigure.

Nicolae Dică spune că se temea de un astfel de scenariu, în care rezultatele să sufere odată ce apare presiunea. Antrenorul în vârstă de 42 de ani cere mai multă personalitate din partae elevilor săi.

Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!
DINAMO
Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Nicolae Dică, după CS Mioveni - Chindia: „Îmi era teamă că vom claca și cam asta s-a întâmplat”

„La început am avut o perioadă bună, nu a fost presiune așa mare pe noi atunci. Am avut curaj, am jucat cu plăcere.

Îmi era teamă că vor veni meciurile cu presiune și vom claca. Iar în primele două meciuri din play-out cam asta s-a întâmplat. Mai sunt 7 etape, nu mai avem nimic de pierdut. Vom încerca să obținem punct sau puncte la fiecare joc.

Nu trebuie să calculăm câte puncte vom face. Mai sunt 7 etape, jucătorii trebuie să intre cu plăcere pe teren, să jucăm un fotbal bun, să avem ocazii, să înscriem. Dacă primim 5 goluri, poate dăm și noi 3-4. Important este să jucăm, să avem curaj. Asta-mi doresc. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă curaj, personalitate”, a precizat Dică după meci, la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Mergem la Sf. Gheorghe să reușim o surpriză”

Până la următoarea etapă de campionat, CS Mioveni va juca joi (6 aprilie) în sferturile Cupei României, cu Sepsi OSK, în deplasare. Dică are încredere că echipa sa poate obține un rezultat-surpriză:

„Vom merge la Sf. Gheorghe să reușim o surpriză acolo. Este un meci important, voi încerca să alcătuiesc o echipă bună și să le punem probleme celor de la Sepsi. Se pot întâmpla multe la fotbal”.

A fost greu, așa cum am anticipat, cu așteptări. Un meci disputat, pe care l-am controlat. Am avut multe situații de a marca, din păcate nu am reușit. E bine că a ieșit așa până la urmă. E o victorie importantă pentru noi.

I-am spus arbitrului că, efectiv, cartonașul galben pe care l-am primit era nejustificat. Eram dezamăgit de faultul făcut de fundașul meu, nicidecum de arbitraj. Dar el a crezut că am ripostat și mi-a dat galben.

- Toni Petrea, antrenor Chindia

Un meci cum am văzut în acest play-out, modest. Resurse limitate, nu poţi avea aşteptări prea mari. Ce poţi face e să te înarmezi cu tutun şi răbdare. Şi dacă mai ai şi un coniac bun, e bine. 

Au deschis scorul după o acţiune colectivă frumoasă, dar cam atât. Nu vezi foarte des faza, dar cam atât. A fost un eurogol al lui Popadiuc, dar a fost anulat pe motiv de ofsaid

- Viorel Moldovan la Orange Sport.

Mai multe știri din Liga 1: 

Meciul din SuperLigă l-a făcut pe Crăciunescu să exclame: „Uite că se poate!”

Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
johny2003
johny2003  •  04 Aprilie 2023, 11:26

Dica chiar este fara frica!)))

costeltudor
costeltudor  •  04 Aprilie 2023, 06:23

Dica , nu uita , NU orice musca face miere !!!

pErsanu02
pErsanu02  •  04 Aprilie 2023, 00:07

Mare antrenor. Nu e pretentios. Dupa ce ii retrogradeaza pe Mioveni poate il vedem la nationala in locul lui Iordanescu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează