FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Dică, impresionat de 3 dintre transferurile făcute de Mircea Rednic » Cine e fotbalistul care „trage echipa după el!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 21:05

Nicolae Dică este impresionat de noua față pe care Mircea Rednic i-a imprimat-o lui Dinamo. Trei dintre transferurile făcute în noul mandat l-au impresionat în partida câștigată contra lui Poli Iași, scor 3-0. 

  • Sepsi - Dinamo, în etapa cu numărul 23 din Liga 1, e sâmbătă, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Putem să îl remarcăm pe Mattia Montini, e un atacant veritabil. La Simon Zenke am văzut altceva. Probabil atunci când a debutat nu avea meciuri în picioare. Se vede că s-a integrat bine.

L-au adus și pe Ioan Filip, un jucător pe care îl știam cu toții. Domnul Rednic cred că a lucrat cu el la Petrolul. Are și agresivitate, trage echipa după el, discută mult cu colegii”, a declarat Dică la TV Telekom Sport. 

dinamomutările efectuate la DINAMO în iarnă

- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

Vezi și: 

Rednic e convins că a dat lovitura cu Alexander Christovao! A luat un fotbalist-minune pe un salariu de doar 2.000 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  08 Februarie 2019, 10:27

Ce radeau "cunoscatorii" de Zenke, acum e bun? Bai onanistilor, se pot spune multe despre Rednic, dar nu se poate spune ca nu are ochi la fotbalisti, pai jiji daca il avea pe Rednic si il lasa sa-si faca treaba, castiga campionate la pas, dar na, bine ca jiji nu are minte, sper sa nu-i vina vreodata mintea la cap :)

florianveress
florianveress  •  08 Februarie 2019, 07:07

Şi noi suntem impresionaţi de prostia lui iosif, oricare ar fi el (moartea din vaslui, mumia etc.)...

sala_dalles
sala_dalles  •  07 Februarie 2019, 22:10
Postat de mumia pe 07 Februarie 2019, 22:04

Pe Dică îl impresionează orice. Dacă învelești o piatră în staniolul de la ciocolată și îi zici că e argint masiv, te crede!

Asa e bai Guliver provincial .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează