FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Nicolae Dică se teme de situația delicată de la FCSB: "Alții nu avem! Ne va fi foarte greu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 14:01

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la conferința de presă de azi despre situația delicată în care se află jucătorii săi. 

Dică a spus că FCSB va avea de suferit dacă Bogdan Planici, Junior Morais sau Dragoș Nedelcu vor primi cartonaș galben în meciul contra Chiajnei și vor rata meciul cu CSU Craiova.

"Ce grijă să am? Alții nu avem. Urmează meciul cu Craiova și sper să nu ia cartonaș galben duminică. Altfel ne va fi foarte greu fără cei trei, chiar și fără unul dintrei ei", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

"Din discuţia pe care am avut-o cu doctorul, sperăm ca Momcilovici să fie apt de joc într-o lună"
Nicolae Dică 

  • FCSB - Concordia Chiajna se joacă duminică, ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Citește și: Ordin de la Becali?! Jucătorii de la FCSB merg azi să voteze la "Referendumul pentru Familie"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează