FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicoliţă tot mai aproape de despărţire: ”Nu mai e de Steaua!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 20:51

Nicoliţă are şanse mari să plece din Ghencea după şase ani şi jumătate, deoarece Mihai Stoica nu-l mai vede suficient de bun.


Steaua a luat deja legătura cu diverşi agenţi şi speră să-i găsească o altă echipă lui Nicoliţă. Amîndouă părţile şi-ar vedea visul împlinit, fiindcă şi jucătorul îşi doreşte să plece în străinătate, după şase ani şi jumătate în care a jucat doar în Ghencea. Iar Mihai Stoica nu-l consideră un titular pentru sezonul următor.

Managerul e chiar omul care l-a adus pe Bănel la Steaua, de la Poli Timişoara, dar şi-a schimbat părerea despre el între timp. MM se gîndea să-l înlocuiască pe Nicoliţă încă din finalul primului său mandat, doar că a plecat din club şi n-a mai apucat să facă mutarea. Atunci, Valentin Bădoi l-ar fi înlocuit, conform planului lui Stoica.

De data asta, Leandro Tatu e fotbalistul care-l va înlocui pe Bănel în primul "11". Brazilianul de la Beira Mar va fi folosit atacant dreapta, pe postul tradiţional al celui mai vechi jucător al roş-albaştrilor. MM crede că echipa va avea aşa mai multă calitate şi o forţă ofensivă mult mai mare.

E în istoria clubului
Nicoliţă a fost favoritul suporterilor la începutul carierei sale la Steaua, după care a ajuns să fie contestat de tribune. Dar cifrele îl indică drept unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Ghencea în ultimii 20 de ani. A cîştigat două titluri de campion, o Cupă a României, a jucat o semifinală de Cupa UEFA şi a jucat de trei ori în grupele Champions League.

30 de meciuri are Nicoliţă în "naţionala" României, pentru care a marcat un gol. Mai are şi 13 selecţii la tineret

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
carol50
carol50  •  17 Iunie 2011, 07:49

speram sa gaseasca o echipa buna.

tudurean
tudurean  •  16 Iunie 2011, 07:24

Banele,tu sa fi sanatos,frate,cind ridica-i tribunele in picioare,si le baga-i gologanii in buzunare era bn???? Iar acuma iti da papucii,dc?Nu mai esti bn?Sa fim seriosi,sint altii acolo care ling plidele,si consuma aerul de pomana,au jucat cu mn,pe la alte echipe,si? fac tusa,dar cica....:D:D:D sint folbalisti,ca? sint la STEAUA....:d:d:d.. Stai linistit,sanatate tie,la familie,si bafta multa,multa,ai grija de tn frate.....;)

zodrak
zodrak  •  15 Iunie 2011, 21:25

Dupa Lacatus este cel mai reprezentativ jucator al Stelei. Urmeaza Lascarache, Petre Marin, Ilie Dumitrescu, Madalin Voicu, Regele Cioaba, Iulian, Pardalian,

Vezi toate comentariile (25)
Comentează