FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - IAȘI 1-0

Nu a prins finalul pe teren, dar la interviuri a făcut spectacol: "MM Stoica a venit la mine pe tunel"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:51

Ionuț Cioinac (27 de ani), eliminat în minutul 71 al partidei pierdute de Iași cu FCSB, scor 0-1, consideră că adversara de astăzi nu merită prima poziție a clasamentului Ligii 1.

"Nu știu ce a văzut domnul arbitru acolo. L-am întrebat doar cum poate da un asemenea fault. Nu vreau să comentez mai mult. Sunt lucruri nedrepte care ni se întâmplă. Nu avem ce face. Dacă Steaua București se chinuie cu Poli Iași și are nevoie de un astfel de arbitraj, atunci nu mai avem ce zice.

Domnul antrenor a transmis un mesaj, nu s-a gândit nicio clipă să scoată echipa de pe teren. Meritam să câștigăm azi. Am fost mai buni decât Steaua. Părerea mea e că nu merită să fie pe locul 1. Nu merită să fie acolo sus. Noi și Craiova jucăm cel mai frumos fotbal.

Domnul MM Stoica a venit pe tunel la mine, mi-a spus că arbitrul trebuia să mă elimine din prima repriză, dar că acest lucru se va întâmpla în repriza secundă. Puteți să-i luați interviu dânsului și să-l întrebați! Sus e un Dumnezeu și vede tot!

Dica a început să ne înjure. Ciudată ieșire pentru un antrenor. Nu pot să reproduc ce a zis", a declarat Cioinac la TV Digi Sport.

"Și Teixeira a aplaudat ironic. Dar pe mine ma cheamă Cioinac, iar pe el Teixeira. Suficient cât să fiu eliminat doar eu"Ionuț Cioinac

"Sunt foarte obosit și dezamăgit. Mi s-a părut un arbitraj foarte slab. Nu vreau să comentez mai mult"Andrei Cristea

CLASAMENT PLAY-OFF

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (51)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  02 Aprilie 2018, 11:56
Postat de Alexandru Chis pe 02 Aprilie 2018, 06:48

Acest Cionac abereaza precum respira! Arbitrul l-a eliminat pentru ca a aplaudat ironic si apoi a zis printre dinti "vrei sa ma faci!". Cat despre ce i-a zis MM, este o inventie pura iar ca Dica i-a injurat, asta chiar este o mare gogomanie, pentru ca Dica nu injura. Acest Cioinac ar trebui sa-si faca un control undeva, la cap!

Dica nu injura inainte...acum injura ! Iti spun sigur...si inca ce injura ! Toti care vin acolo iau aceste apucaturi...pe langa injuraturi...l am vazut si arogant la interviuri..

adyy25
adyy25  •  02 Aprilie 2018, 11:16

Lasa-i, nu le mai aminti ca si asa sunt tristi. Niste tristi. Acum cand isi vad echipa care in divizia a patra, care desfiintata, care in play out si colac peste pupaza: SuperSteaua e pe primul loc. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Aprilie 2018, 10:28
Postat de bogdared9 pe 02 Aprilie 2018, 08:53

Esti trist rau. Rusinea Europei e super trupa aia care a luat 5 de la City, 5 de la Sporting, 5 de la Lazio... dar na, daca nu intelegi fenomenul...

stai stramb,dar judeca drept....cand nu stii cum sa te analizezi ajungi in prapastie.....fcsb cu manchester city,lazio,sporting ia 5,dar si bate acasa cu 1-0,dar asta in meciurile superioare ale cupelor europene....voi 1-2 cu juventus din colentina,colt cu obor si e loc de mai bine ! patronu vostru a vandut TOT,si maidanejii de pe trotuar si va ganditi la stele ??? jucatori ramasi nemaritati vand si ei la randu lor TOT....SUNTETI NISTE BIETI ORFELINI...!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează