FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu doar Mexes a fost pe lista lui Dinamo! Un superatacant trecut pe la Inter și Milan, pe lista "câinilor" » Dialog surprinzător: "Așa mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 12:32

Adrian Mutu a dat detalii despre transferul lui Mexes la Dinamo și a dezvăluit că l-a dorit și pe Giampaolo Pazzini (32 de ani).  

"Cu Mexes am vorbit, este o chestie mai veche. Am discutat. El trece printr-un divorț, nu are chef de fotbal. Eu am vrut să-l aduc. Chiar l-am întrebat înainte dacă mai are chef de fotbal. Știu cum e la o anumită vârstă.

L-am întrebat asta pentru că nu suntem City să-i dăm 20 de milioane și la banii ăștia, ai sau nu ai chef, joci, că n-ai de ales. Voiam să-i dau un contract pe un an. Avem nevoie de doi-trei jucători. Avem nevoie de un plus de experiență. Nu mai mult", a zis Mutu la TV Digi Sport.

...despre Pazzini: "L-am sunat pe Luca Toni, acum e în conducere la Verona, și l-am întrebat de Pazzini. Mi-a spus că nu sunt sănătos la cap. Pazzini are 800.000 pe an și încă 3 ani de contract.

O să vorbesc cu nea Ando, trebuie să aducem 2-3 jucători, care să ne aducă un plus pentru a ne atinge obiectivele", a mai afirmat Mutu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  16 Noiembrie 2016, 16:55

Pe lista lui mimamo au mai fost, și sunt: Ronaldinho, Romario, Eusebio, David Beckham, Maldini, Roberto Baggio, Wayne Rooney, Ibrahimovici și alți 2-300...bani sa fie.

khal_37
khal_37  •  16 Noiembrie 2016, 16:50

,,falcosu"...ne interesează, îl dorim. ,,coca"...ne interesează, îl dorim. Bla bla bla, vrajeala ieftină tipic dinamovistă.

onduku
onduku  •  16 Noiembrie 2016, 15:10

Asta ar fi bun si la Steaua, Mutu. Se intereseaza de nume. Noi transferam brazilieni expirati batrani. Nu e acelasi lucru?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close