FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Nu e liniște la CSU Craiova » Patronul ar fi făcut scandal în vestiar! Reacție incredibilă a jucătorilor

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 14:30

Deși CSU Craiova are patru victorii consecutive și e pe locul doi în Liga 1, apele nu sunt deloc liniștite la echipa olteană.

Patronul Mihai Rotaru ar fi năvălit în vestiarul echipei după meciul cu Gaz Metan de vinerea trecută, câștigat cu 2-0, scos din minți de Alexandru Mateiu, care a reacționat furios la momentul când a fost înlocuit, în minutul 67, conform sportro.

La ordinul patronului, Mateiu a fost sancționat cu 2.000 de euro, dar reacția vestiarului a fost una incredibilă: jucătorii i-au solicitat lui Devis Mangia să discute cu patronul pentru a anula sancțiunea. În caz contrar, fotbaliștii lui CSU și-ar fi propus să plătească din propriile buzunare amenda colegului Mateiu.

Ajuns la 27 de ani, Mateiu e unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui CSU, pentru care evoluează din 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
fcu1948
fcu1948  •  31 August 2017, 22:46
Postat de kaloogarele pe 31 August 2017, 01:48

in schimb universitatea "mititica" suna perfect!! de azi inainte asa sa va trecetz la uefas (ueafa pa sate, unde jucatz voi)

Decât un Blue Lion Capital din București, este de preferat o Universitatea mititică din Craiova. La mititica să se ducă patronul lui csu clona, că tot are dosarele alea la DNA!

kaloogarele
kaloogarele  •  31 August 2017, 01:48

in schimb universitatea "mititica" suna perfect!! de azi inainte asa sa va trecetz la uefas (ueafa pa sate, unde jucatz voi)

fcu1948
fcu1948  •  30 August 2017, 20:41
Postat de kaloogarele pe 30 August 2017, 20:26

ce faci mai mititelule, nu te uci sa sarbautoresti ca a venit fl costea la efce mititica minima? lasa-ne tu pe noi, ca noi stem nasoi, nu stim ce e aia universitate (stim doar de la masterat in sus). du-te tu la terpezitza la voi la universitatea de spart semintze! ah, si du-i sh-un peshte la florinelu' ... si sa fie ambalat cum se cuvine :))))))

Voi ăștia de la csu clona aveți clase ca trenul, adică 2, ca liga în care v-a înscris tătucul vostru sandu mircea. În rest, nu aveți tradiție, nu aveți performanțe, nu aveți palmares, nu aveți suporteri, nu aveți respectul iubitorilor de fotbal. Aveți doar LITERA U alăturată cuvântului Craiova. Asta pt că rotărel & vodkuța au realizat într-un târziu că denumirea orginială că Blue Lions Capital nu sună bine........

Vezi toate comentariile (23)
Comentează