FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu mai e cale de întoarcere » Un oficial dinamovist anunță plecarea lui Sergiu Hanca: "Nu va mai juca la noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 17:13

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat astăzi că Sergiu Hanca a primit o hârtie prin care e liber să se transfere în schimbul unei anume sume de bani.

"Din ce știu, Sergiu s-a întâlnit cu domnul David și a primit o hârtie. Pentru o sumă de bani poate pleca. El oricum e în ultimele 6 luni de contract. E dorința lui de a pleca. Vom vedea dacă va pleca.

În acest moment are o hârtie cu o anumită sumă. Dacă-și găsește, pleacă. Dacă are această hârtie nu va mai juca la noi, e simplă treaba", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Prima ofertă pentru mijlocașul de 26 de ani a venit în urmă cu două zile de la Hapoel Haifa. Israelienii sunt dispuși să plătească 100.000 de euro în schimbul lui Hanca. Fotbalistul își dorește să plece din Ștefan cel Mare după ce, la meciul pierdut cu Astra, 1-4, suporterii dinamoviști i-au agresat soția.

Avertisment clar pentru dinamoviști

Ionel Dănciulescu le-a transmis și un avertisment jucătorilor care vor rămâne și care vor veni la Dinamo în anul următor.

"La Dinamo condițiile salariale au crescut. Mi-aș fi dorit să văd la echipă devotament și dăruire. Au toate condițiile de a face performanță. Niciun jucător care va pleca nu trebuie să fie supărat.

Din păcate, la Dinamo mulți jucători au ajuns foarte ușor. Sita cerne. Din ianuarie jucătorii nu vor mai fi cocoloșiți și ținuți în brațe. Ne vom comporta și noi așa cum se comportă și ei", a adăugat Danciu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
116318208879996
Costica Costica  •  25 Decembrie 2018, 10:13

de la episodu cu nistor ,hanca se comporta cel putin ciudat sa vazut ca ei comploteaza pt alti cu titulatura ca lupta pt. club fotbalu e simplu se vede cine da randament si cine nu ei erau emblemele clubului pleaca hanca dar trebe sa plece si nistor daca nu pleaca veti vedea ca am dreptate hu

780708698710213
Razvan Claudiu  •  24 Decembrie 2018, 10:08

Mare jucator si asta!Din lotul actual al lui Dinamo,niciun jucator nu reprezina o pierdere daca pleaca,din contra,elibereaza un loc pt.altul, poate mai bun.Du-te Hanca tare de tot ca oricum esti praf!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Decembrie 2018, 09:07

auzi la astia de la gsp,lovitura devastatoare ptr. dinamo!cine mai e si hanca asta ? a plecat ronaldo de la real la juventus si nu a murit nimeni de ciuda !stati linistiti ca dinamo nu sta in hanca ,el oricum era cu gandul in alta parte .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează