FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu mai e un câștig să fii antrenor la FCSB? Un fost șef sub Becali explică: "Există un detaliu care trebuie să dea de gândit"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 09:47

Narcis Răducan, fost conducător la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică și despre problemele din ultimii ani de la formația roș-albastră.

"Dică e al doilea cel mai longeviv antrenor de la FCSB, după Reghecampf. Asta arată cât de instabilă e acea bancă. E foarte complicat. E eterna reîntoarcere la situaţia asta. La un moment dat, în anii trecuţi, glumeam cu un antrenor proaspăt instalat la FCSB și spuneam «Acolo îţi pregăteşti plecarea din prima zi». Trebuie să te gândeşti la toate aspectele.

Sigur că sunt şi scenarii de succes, cum ar fi Reghecampf şi Gâlcă. Ambii au prins contracte afară. Dar au fost şi exemple care ar trebui să le dea de gândit celor ofertaţi. Mă refer la Ilie Stan sau la Dică. Nu sunt convins că e un mare câştig în cariera lor că au fost la FCSB", a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

  • Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, și Mihai Teja, tehnician la Gaz Metan, sunt cei doi favoriți pentru a prelua banca celor de la FCSB. Se mai vorbește despre Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf, dar ultimul spune că va antrena în Germania. 

Citește și:

"Monstrul" Gigi a lovit din nou și l-a terminat și pe Dică » 15 ani ani de umilințe la care au fost supuși antrenorii care au lucrat cu patronul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
aldo_m
aldo_m  •  24 Decembrie 2018, 13:20

nu trebuie judecat gigi el investeste si a spus CLAR cine vine la fcsb stie unde vine si la se asteapta adica el dicteaza schimbarile si face si tactica SI CU TOATE ASTEA MULTI SE INGRAMADESC SA VINA deci e lumea plin de presuri de carpe ca la gigi daca pierzi apare la tv si te distruge trebuie sa vedem partea buna la gigi EL PLATESTE si lumea e plina de fomisti

758083450987401
Vasile Maftei  •  24 Decembrie 2018, 12:05

scapaati bre de idiotu asta jiji ..bukalitu..ori nu i maimpoblicati aberatiile ...daaa va ispiteste cu arjintii lui castigati din specula cu jeneralii roamni..asta i un vcretin bolnav de o boala ce se cheama megaloprostie si voi imbolnabviti lumea cu comentariile lui la fel de idioate ca si ell..

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Decembrie 2018, 10:49

Cine accepta postul de antrenor la echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR , ori NU are ce mânca ori este MASOCHIST !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează