Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 11:09

4 pagini de colecţie, un interviu generos şi grafice spectaculoase + un wallpaper care nu trebuie să-i lipsească nici unui dinamovist! Gazeta Sporturilor de astăzi îl celebrează pe unul dintre cei mai mari fotbalişti români ai ultimelor decenii! Mergi la chioşcuri şi cumpără ziarul sau citeşte totul în platforma Gazeta Digitală!

Ionel Dănciulescu a oferit un interviu complet în care se desluşesc trăsăturile sale de caracter, dar şi intenţiile pe care le are în viaţă.

"Cu ce am rămas la finalul carierei? Cu cifrele, trofeele, calitatea umană. Modul cum eşti perceput de către lume. Vreau să rămîn în amintirea oamenilor ca un sportiv care a dat totul pe teren ca să aibă rezultate atît el, cît şi echipa unde a fost. N-am fost înzestrat cu nişte calităţi native extraordinare, n-am fost un geniu, un talent ieşit din comun, dar am muncit enorm. Mi-a plăcut şi-mi place munca".

Află din ediţia tipărită de astăzi:
- ce vis din copilărie şi-a îndeplinit Danciu
- ce decizii regretă în carieră
- ce părere are despre noii fotbalişti români
- cu cine ţinea în copilărie
- care a fost cel mai emoţionant moment din viaţa sa

Nu rata Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioşcuri, merită!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion