FOTBAL  »  Superliga  »  RĂBUFNIRE

Un antrenor din Liga 1 a răbufnit: „Legea e făcută pentru fraieri!” + A recunoscut că n-a respectat protocolul prevăzut pentru antrenamente: „Nu vreau să mint”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 21:32

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a avut o reacție extrem de acidă în această seară, în cadrul unei emisiuni televizate la care a fost invitat.

Tehnicianul covăsnenilor e ferm convins că echipele din Liga 1 n-au respectat la antrenamente protocolul de distanțare socială impus de autorități.

Leo Grozavu: „Legea e făcută pentru fraieri”

„Cred că în istoria omenirii au fost situații mult mai grave și nu s-a oprit lumea în loc. Din păcate, în viața asta scurtă pe care am trăit-o, am avut parte și de o asemenea nenorocire. E neplăcut că nimeni nu face nimic, toată lumea stă acasă. Am început antrenamentele oarecum în efectiv complet. Am încercat să lucrăm cât mai mult în grupuri mici. Cine spune că a lucrat cu 4 jucători minte și eu nu vreau să mint. Nu știu care a fost protocolul. 

Ne-am antrenat cu câte 4, da, dar nu am avut 4 pe un singur teren. Norocul nostru este că am avut mai multe terenuri. În general, legea e făcută doar pentru cei fraieri. Sunt multe echipe care s-au deplasat cu autocarul, au mâncat la comun. Am informații, nu o să spun acum”, a spus Leo Grozavu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Un antrenor din Liga 1 a răbufnit: „Legea e făcută pentru fraieri!” + A recunoscut că n-a respectat protocolul prevăzut pentru antrenamente: „Nu vreau să mint”

Leo Grozavu: „N-am fost lăsați să facem meciuri amicale, acum nu avem arbitri”

„Văd foarte multe neconcordanțe. N-am fost lăsați să facem amicale, acum nu avem arbitri. Mi se pare o inepție! Se știa că echipele vor avea nevoie de 1-2-3 jocuri. Să joci fără arbitri mi se pare ciudat. Deja sunt multe discuții cu arbitri, dar fără!
 

Și la prima decizie care nu îi convine uneia dintre echipe ce fac? Se iau la bătaie, se oprește jocul, pleacă acasă? Mie mi se pare ciudat că nu s-a știut că arbitrii au nevoie de testare, în așa fel încât să se antreneze și ei” - Leo Grozavu, antrenor Sepsi 

VIDEO. Amintiri cu Leo Grozavu. Cea mai amuzantă poveste din vestiarul lui Dinamo + Ce amintiri are din Derby

+14 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Lovitură de teatru în Liga 1: Edi Iordănescu ar putea ajunge la alt club din play-off

EXCLUSIV Scandal la Mediaș! » Primăria și Transgaz refuză să mai finanțeze echipa până când Mărginean nu demisionează!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
116538290032900
Alice Popa  •  03 Iunie 2020, 08:35

Da, legea este pentru fraieri! A dovedit-o Orban cu chefurile sale in sediul guvernului!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close