FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 0-0

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Preferatul lui Gigi Becali, printre cei mai slabi de pe teren! Cine a fost cel mai bun în egalul dintre FC Argeș și FCSB

FOTO: Cristi Preda +48   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 07:29 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:02

FCSB a remizat pe terenul lui FC Argeș, 0-0, după un meci chinuit, în care jucătorii ambelor echipe au avut probleme din cauza terenului.

Echipa roș-albastră a fost ținută în șah de nou-promovata din Pitești, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea nu și-au putut face jocul obișnuit, chiar dacă au dominat meciul și au avut două bare. 

Fotbaliștii de la FCSB au avut evoluții modeste, cu excepția portarului Andrei Vlad și a celor doi din atac, Florinel Coman și Dennis Man. Aceștia au fost cei mai buni de la echipa roș-albastră și au luat nota 7 în Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-au aflat alți cinci jucători de la FCSB, care au avut evoluții modeste. Ovidiu Popescu, Șut, Oaidă, Florin Tănase și Octavian Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali, au fost cei mai slabi de pe teren, fiind notați cu 5.

Omul meciului a fost Costinel Tofan. Fundașul dreapta de la FC Argeș a avut o prestație foarte bună și a luat cea mai mare notă, 8.

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Preferatul lui Gigi Becali, printre cei mai slabi de pe teren! Cine a fost cel mai bun în egalul dintre FC Argeș și FCSB

Suntem bucuroși pentru punct. Ce am făcut eu azi contează mai puțin, contează ce a făcut echipa. Am avut și puțin noroc, dar face parte din joc. Am mare încredere în echipă, suntem un grup extraordinar. De când a venit Andrei Prepeliță ne-a pus pe picioare. Ne-a redat încrederea.
- Alexandru Greab, portar FC Argeș

VIDEO Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” 

Citește mai multe știri despre FC Argeș -  FCSB: 

Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, cuceriți de un fotbalist de la FCSB » Complimente în tandem: „Deja e o certitudine” / „Nu am crezut în el, dar arată bine”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dora
dora  •  27 Ianuarie 2021, 22:32

Poate ati vazut alt meci, daca Popescu a luat doar 5 iar Olaru 6, de exemplu. Iar unii de la gazde note de 7 sau de 8 !

875423049539972
Raimond Anghel  •  27 Ianuarie 2021, 19:14

la cita mirsavie este in sufletul vostru celor de la GSP nu ma mai astept la nimic -sunteti ofticosi (***) ati notat cu 8 un anonim da la Arges si copilului asta ii taiati aripile din invidie -sa dea dumnezeu ca si copii vostri sa aiba parte in viata de acelasi tratament.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Ianuarie 2021, 11:26

Mai apare si cate un i nedorit

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close