FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ofertă fabuloasă pentru Alibec » Marius Șumudică a dat toate detaliile

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 13:28

Denis Alibec este unul dintre ce mai buni jucători din Liga 1 și a atras atenția mai multor cluburi.

Dorit și de Steaua, Alibec a primit o ofertă din străinătate, pe care Astra a refuzat-o, așa cum a anunțat Marius Șumudică.

 "La Astra nu sunt probleme cu banii și nu se pune problema să îl vindem pe Alibec pentru a obține bani. Să vă spun ceva în permieră. Ieri am primit o ofertă pentru Alibec, din străinătate.

Un club din Asia a oferit 1,7 milioane de euro + TVA, dar domnul Niculae a refuzat-o. Nici el nu știe de ofertă. Clubul a vrut ca Alibec să semneze acum, iar contractul să intre în vigoare în vară.

Clubul acela m-a sunat pe mine și eu am vorbit cu domnul Buduru, care i-a dat detaliile domnului Niculae, dar acesta a refuzat. Astra nu are nevoie de bani în momentul acesta, pentru că avem alte surse de venit", a spus Șumudică la DolceSport.

1.700.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec, 25 de ani, a jucat 27 de meciuri în acest sezon și a marcat de 12 ori, oferind și opt pase de gol.

Citește și: Reghe pregătește transferul verii la Steaua: ”Banii vorbesc! Ar fi bine și pentru el să ajungă la o echipă mai bună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
100002473541087
Danut Ognean  •  30 Martie 2016, 01:06

bravo sumi dai o lectie baciului gigi

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Martie 2016, 19:07

*** StruCota Mica asta la cat il pupati pe aici. Asa o propaganda de presa nu am mai vazut de pe vremea lui Lucescu Jr. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  29 Martie 2016, 18:39

Circarul Sumudica...va pleca in vara de la Astra. Viitorul lui Alibec depinde numai de ce vrea el insusi. Daca vrea la Steaua, la Steaua va ajunge, daca vrea in alta parte in alta parte se va duce. Nu conteaza ce zice Sumudica, el vorbeste ca sa se bage in seama. Oferta asta din Asia e cusuta rau cu ata alba.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează