FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă tentantă pentru un fost dinamovist, acum la CFR Cluj: e dorit în conducerea unui club de tradiție din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 20:06

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar (34 de ani), face în acest moment parte din staff-ul celor de la CFR Cluj. Acesta este director sportiv la CFR Cluj II, dar are pe masă o ofertă de a fi președinte la UTA. 

Înainte de a veni aici Bobar a fost ultima oară președintele clubului Cetate Deva, în Liga a treia, după ce a mai lucrat în trecut, timp de doi ani, ca director sportiv la gruparea din "Ștefan cel Mare".

Oficialul ardelenilor are însă o ofertă tentantă de la UTA Arad, una dintre echipele cu pretenții de promovare în Liga 1. Acesta este dorit pentru postul de președinte executiv acolo, urmând ca o decizie în acest sens să ia în zilele viitoare.

"Situaţia mea e puţin complicată acum, în sensul în care cei de la CFR Cluj contează pe serviciile mele. Nu ştiu, va trebui să am o discuţie cu cei de acolo, căci, într-adevăr, UTA nu este un club pe care să-l refuzi atât de uşor. Am activat ca fotbalist la Arad şi am simţit pe propria piele cât de iubită este această echipă.

Știu că există un obiectiv important la Arad, ce se susţine prin condiţii bune din punct de vedere financiar, dar şi lot de jucători. Echipa trece printr-un moment greu acum, dar odată cu numirea unui nou antrenor lucrurile vor intra pe un făgaş normal”, a declarat Bobar pentru Sport Arad.

La finalul lunii iulie a fost adoptată noua organigramă a celor de la CFR Cluj, în care Marian Băgăcean a preluat funcția de președinte în Consiliul de Administrație, în locul lui Iuliu Mureșan. Atunci a fost adus și Cristi Bobar.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Septembrie 2017, 21:20

Bagacean asta stiam ca e pe "post"de patron. Presedinte tot dr. Muresan este. Cristi Bobar ,Mara ,mai sunt *** pe la CFR ? Ce au astia cu CFR-ul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Septembrie 2017, 20:28

U.T.Arad,grabnică revenire în liga1!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează