FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 16:33 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 22:15

FCU Craiova a oficializat marți, 10 octombrie, rezilierea contractului cu antrenorul secund Florin Drăgan, omul care fusese învestit de Adrian Mititelu în ultimul timp cu responsabilități de „principal”. 

„Mulțumim, Florin Drăgan! FCU 1948 Craiova și Florin Drăgan au decis de comun acord rezilierea contractului. Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes în viitor!”, se arată într-un comunicat postat de clubul din Bănie pe pagina oficială de Facebook.

Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma
FCSB
Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma

Florin Drăgan a venit la FCU Craiova, în iunie 2022, în staff-ul lui Marius Croitoru. După demiterea lui Croitoru, Florin Drăgan a fost păstrat la echipă de Adrian Mititelu, ca interimar și, ulterior, ca secund, fiind unul dintre oamenii de încredere ai patronului. 

„Conducerea colectivă” de la FCU Craiova și-a pierdut un om: Drăgan, demis

Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară
Florin Drăgan

Florin Drăgan a pierdut încrederea patronului după ce jocul echipei a intrat în derivă.

Mititelu a anunțat că vrea să revoluționeze staff-ul tehnic, după FCU Craiova - Hermannstadt 1-1: „Situația e disperată, nu știu pe unde să mai scot cămașa. Caut antrenor și președinte, dar nu găsesc, de asta sunt aici”.

După plecarea lui Croitoru, Drăgan a fost acuzat că l-a „săpat” pe principal. Întrebat dacă este adevărat că a existat o ceartă între el și Marius Croitoru și că nu și-au vorbit în ultimele săptămâni, Drăgan a spus: „Nu vreau să comentez! Sper că înțelegeți”.

Adrian Mititelu a vrut să-l readucă pe Marius Croitoru pe banca tehnică, dar negocierile au eșuat. 

Patronul alb-albaștrilor nu a agreat posibilitatea prin care Marius Croitoru să fie angajat ca delegat, potrivit site-ului Ediție Specială, deținut de Adrian Mititelu.

„Cum, conform noului regulament, acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, a precizat sursa citată.

Croitoru și-a luat licența Pro în Moldova, dar el nu are carnet de antrenor și de aceea nu poate pregăti echipe în România. El urmează să obțină în primăvară calificarea de antrenor, după ce termină cursurile pe care le face la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA). 

Croitoru ar fi putut fi înregistrat la FCU Craiova numai ca delegat, pe modelul lui Mihai Pintilii la FCSB.

Pe hârtie, echipa este pregătită de Paul Răducan, antrenor cu licența Pro, angajat în septembrie pentru a lucra împreună cu Florin Drăgan și preparatorul fizic, Dan Vasilică. 

Contestat puternic de fani, situația lui Dan Vasilică rămâne în continuare incertă, deși el s-a arătat dispus să-și rezilieze contractul cu FCU Craiova.

A fost subminată munca preparatorului fizic, din cauza opiniei publice şi a suporterilor, care i-au pus ştampila de răul echipei. Au prins curaj unii jucători şi au început să dea vina pe preparator, iar preparatorul de trei, patru săptămâni şomează. Şi uite că dacă preparatorul şomează nu mai sunt proaspeţi, ca să le facă pe plac vedetelor, care considerau că muncesc prea mult. Le-a făcut pe plac vedetelor, că au zis că fac prea mult, fac prea greu. Ei vor 10-15.000 de euro pe lună, dar ei voiau liber acum până joi. Vă daţi seama ce e în capul lor? Au venit aici în vacanţă
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Citește și alte articole:

Reîncepe de la zero procesul în care Dumitru Dragomir e acuzat de luare de mită. Fostul șef al LPF fusese condamnat la 4 ani

Mihai Stoica, replică după atacul lui Sorin Cârțu: „Foştii fotbalişti nu prea fac asta”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  11 Octombrie 2023, 13:59

era cazul sa plece. omul n-are treaba cu antrenoratul. s-a vazut ca echipa nu joaca nimic sub "bagheta" lui. din echipa cu cel mai bun atac a ajuns sa se chinuie sa dea un gol pe meci.

legio.sud
legio.sud  •  11 Octombrie 2023, 10:30
Postat de doritor pe 10 Octombrie 2023, 16:54

Cu bâjbe d-astea vrei sa ramana o singura echipa si sa poarte numele Universitatea?! Ca vrei o „jucarie” cu minge de fotbal e treaba ta, dar n-o numi Universitatea. Asta nu ca Rotaru ar cu mult mai breaz si demn de Universitatea.

Un adevăr , parțial , măcar Rotaru este mai școlit și nu-i așa prost .

legio.sud
legio.sud  •  11 Octombrie 2023, 10:28
Postat de vazicdegeaBA pe 10 Octombrie 2023, 19:36

esti un prost. prostule ! du-te si comenteaza la clona ta din mogosoaia. cs mogosoaia niciodata echipa Olteniei. suflete inchiriate ce sunteti voi astia de la cs mogosoaia

Băi vorbădegeaba , are dreptate dar voi câțiva care sunteți fanii lui mititelu nu puteți înțelege , acum chiar că numai retrogradarea voastră ( până acum nu am dorit-o ) mai poate însănătoși fotbalul în Craiova .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează