FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO „Ne mâncau liliecii și șobolanii, apoi a venit Olăroiu” » Cum a revitalizat Oli un club de tradiție al României

Cosmin Olăroiu +24   FOTO
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 11:01 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 11:35

Leonard Naidin (42 de ani), fost mijlocaș la Dinamo sau Poli Timișoara, face o reverență în fața lui Cosmin Olăroiu (52 de ani), pe care l-a avut antrenor pe Bega, în urmă cu 15 ani.

Invitat săptămâna aceasta la GSP Live, Leonard Naidin a mărturisit că Olăroiu a fost cel mai bun tehnician cu care a colaborat de-a lungul carierei. Retras de câțiva ani din activitate, Naidin a dezvăluit modul în care și-a pus Olăroiu amprenta la Poli Timișoara, pe care a pregătit-o între 2005 și 2006.

Leonard Naidin: „Ne mâncau liliecii și șobolanii, apoi a venit Olăroiu”

„Am rămas impresionat foarte mult de Oli. Cred că Olăroiu e cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Profi total! 

„Ne mâncau liliecii și șobolanii, apoi a venit Olăroiu” » Cum a revitalizat Oli un club de tradiție al României
Cosmin Olăroiu, în perioada de la Poli / Sursă foto: Arhivă GSP

Prin el, s-au făcut investiții mari la Timișoara, la teren, vestiare, sală de forță, tot. Când m-am întors la Timișoara, ajunseserăm într-o stare...ne mâncau liliecii și șobolanii. După două cantonamente, zici că am ajuns la cinci stele. S-au făcut niște investiții tari cu Olăroiu. Când ai bani, cu bani se face treabă”, a declarat Leonard Naidin, la GSP Live. 

27 de meciuria petrecut Olăroiu pe banca Politehnicii Timișoara: 14 victorii, 8 remize și 5 înfrângeri

Leonard Naidin a avut cea mai bună perioadă a carierei la Politehnica Timișoara, unde a înscris de 7 ori în 57 de partide. A urmat transferul la Dinamo din 2003, undee a strâns însă doar opt apariții în Liga 1. Au mai urmat experiențe la Poli Iași, Neftchi Baku, CS Mioveni, Millenium Giarmata sau ASU Poli Timișoara.

FRF să-și ia gândul! Olăroiu, șanse mari să semneze cu noua echipă: „Se va prezenta pe banca lor!”
OFERTĂ
FRF să-și ia gândul! Olăroiu, șanse mari să semneze cu noua echipă: „Se va prezenta pe banca lor!”

Cosmin Olăroiu, avere fabuloasă din fotbal 

„Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, spunea Cosmin Olăroiu, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

FOTO Imagini din cariera lui Leonard Naidin

Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+20 FOTO

Citește și alte știri din intervenția lui Leonard Naidin la GSP Live:

VIDEO // EXCLUSIV „Nevasta ta e nepoata mea!” » 3 întâmplări de senzație cu Ionuț Popa: ceasul cu ghinion, „știrbul Clau-gol” și o minciună cât un transfer

VIDEO „Crezi că nu te fac?” » Fostul fotbalist al Timișoarei povestește: „Cum mi-a falsificat Iancu un contract pe 5 ani. ”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
mauru007
mauru007  •  02 Noiembrie 2021, 10:26

A venit cu bani de acasa, s-a apucat de deratizare, cum a procedat?

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  31 Octombrie 2021, 13:10
Postat de Petru Iustin pe 31 Octombrie 2021, 11:42

Olaroiu e asa de bun incat prefera ca acest mit creat in jurul lui sa dainuie fara ca el sa faca ceva ca sa-l confirme sau sa-l infirme, se duce la sigur, la arabi sau chinezi unde nu iti poti stirbi prea mult din aceasta faima. Sigur o mai fi avut oferte de la vreo echipa din Europa nu de calibru, dar unde putea sa arate ca e antrenor de elita, dar prefera calea usoara. Mitul asta e alimentat de semifinala aia de uefa ca performante la arabi au avut si reghe si balaci sau altii.

CORECT! In afara de Balaci. Reghe. Sa nu-l uitam pe R. Lucescu. Cel care a castigat maxim cu o echipa de club in Asia. Liga Campionilor Asiei. Sa vina sa castige si el un Campionat in Portugalia. Belgia. Grecia. Ucraina. Olanda. Nu am spus nimic de marile 5 (cinci) forte europene.

853246084756615
Marcel Popa  •  31 Octombrie 2021, 12:53

Cu toată logistica și cu antrenorul Oli ,Poli nu a câștigat titlul și nu a pupat nici cupe europene.Laude și iar laude,nu avem un antrenor în serie a ,sau Anglia.Olaroiu joaca la arabi și atât.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează