FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO KIEV

Lacrimile ucrainenilor după meciul pentru pace cu CFR: „Mulțumim Clujului și României pentru această seară!”

Lacrimile ucrainenilor după meciul de pace cu CFR: „Mulțumim Clujului și României pentru această seară!” // foto: Imago +15   FOTO
Lacrimile ucrainenilor după meciul de pace cu CFR: „Mulțumim Clujului și României pentru această seară!” // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 12:34 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 13:35

Oleksandr Karavaev (29 de ani), fotbalistul celor de la Dinamo Kiev, a izbucnit în lacrimi la finalul partidei cu CFR Cluj, transmițând un mesaj de mulțumire tuturor celor care au reușit să transforme seara într-una cu adevărat memorabilă. 

Cele două formații au remizat, scor 0-0, în amicalul caritabil din Gruia, iar toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor merge către un ONG care sprijină refugiații ucraineni. 

Mijlocașul Oleksandr Karavaev a avut un discurs emoționant la conferința de presă de la finalul jocului și a izbucnit în lacrimi, transmițând mulțumiri celor 5.000 de fani prezenți în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”
CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0
Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

Lacrimi la conferința de presă de la finalul meciului CFR - Dinamo Kiev: „Acesta este singurul lucru pe care noi putem să îl facem bine”

Oleksandr Karavaev nu și-a putut ascunde emoțiile și tristețea atunci când a fost rugat să transmită un mesaj celor care au rămas în Ucraina și luptă împotriva trupelor rusești.

„Mulțumim Clujului și României pentru această seară! Mulțumim tuturor celor care au venit astăzi la meci și ne-au susținut. Acesta este singurul lucru pe care noi putem să îl facem bine: să jucăm fotbal și să adunăm bani pentru a ajuta Ucraina, pe cei care luptă pentru pace și pentru țara lor. 

Nu e ușor să intri pe teren și să dai tot ce poți când știi ce se întâmplă în țara ta, dar peste tot pe unde am fost, în orice țară, am fost primiți foarte bine și noi am încercat să dăm tot ce avem mai bun pe terenul de fotbal!”, a declarat cu ochii în lacrimi, Oleksandr Karavaev.

GALERIE FOTO CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0

CFR - Dinamo Kiev 0-0, foto: Imago
Imagini surprinse în Cluj, în ziua meciului amical CFR Cluj - Dinamo Kiev / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini surprinse în Cluj, în ziua meciului amical CFR Cluj - Dinamo Kiev / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini surprinse în Cluj, în ziua meciului amical CFR Cluj - Dinamo Kiev / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini surprinse în Cluj, în ziua meciului amical CFR Cluj - Dinamo Kiev / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+11 FOTO

E foarte greu să redai ce simt acești băieți, au rude acolo, au un popor întreg care luptă pentru libertate și speră până în final să învingă și să se întoarcă toți acasă. 

A fost un spectacol reușit, a fost un joc bun al ambelor echipe, echilibrat. Din păcate, au lipsit goluri, dar eu zic că a fost o seară frumoasă, o seară cu pace, cu voie bună, ceea ce ne dorim toți să fie în Ucraina. Și nu numai în Ucraina, ci în toată lumea. 

Atmosfera a fost frumoasă, CFR a jucat foarte bine, s-a apărat foarte bine. N-am avut șuturi pe poartă, am încercat prea mult să pasăm, să intrăm cu mingea în poartă. Au lipsit doar golurile ca să fie un spectacol mai frumos. 

- Emil Caras, antrenor secund Dinamo Kiev

Meciurile amicale programate de Dinamo Kiev în turneul european și rezultatele înregistrate:

  • 3-1 cu Legia Varşovia
  • 3-1 cu Galatasaray
  • 0-0 cu CFR Cluj 
  • Borussia Dortmund (26 aprilie)
  • Dinamo Zagreb (28 aprilie)

VIDEO Concert Ruslana CFR Cluj - Dinamo Kiev

Citește mai multe știri

Dan Petrescu, de neînțeles! 3 situații în care s-a contrazis la conferință » „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” versus „Când pierdem, toți suntem de vină”

Contrastul incredibil dintre pretendentele la titlu: FCSB s-a reinventat, CFR Cluj s-a prăbușit

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  21 Aprilie 2022, 21:06

Războiul asta e o mare tragedie ! Clar! Nu știm ce e acolo exact dar sincer o f mare parte din vina cred că o are și Zelenski. In fine...ce nu înțeleg eu...se știe că bărbații n au voie să iasă din Ucraina... trebuie sa...lupte .etc. Cum de fotbaliștii și alți sportivi..apoi...balerini...mai știu eu ce...ies fara probleme????? Adică unii trebuie obligatoriu sa fie carne de tun iar alții ...nu i intereseaza

northwestern
northwestern  •  21 Aprilie 2022, 19:49
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 21 Aprilie 2022, 14:14

Un gest uman și firesc al poporului român care își arată empatia și valorile(nu suntem doar *** Europei și cum ne vedeți voi), tot oamenii de rând suferă. Totuși, poporul ucrainean ar trebui să se gândească de 10 ori înainte să-l facă erou pe impostorul de Zelensky, care se joacă cu destinele țării lui! Mă tem că este susținut să fie cocoș de către o altă superputere care vrea conflict cu Rusia, dar nu direct!

ceseistule, singurul impostor, hotz, pervers si *** sangeros este Putler, atat. Restul e propaganda sovietskii, pe care matale o arunci asa cu buna stiinta. In toate comentariile, ai grija sa-i improsti cu mizerie pe ucraineni, de parca ei sunt vinovati ca *** a intrat cu tancurile, aviatia si rachetele peste tara lor. Daca adori dictatura, si in particular cea a piticului cracanat, de ce nu iei viteza catre Sibirii? Poate o sa-ti gasesti echilibrul spiritual si o sa te dezvolti in liniste in noroiul sovietic, noi nu te incurcam.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  21 Aprilie 2022, 16:04
Postat de ionica007 pe 21 Aprilie 2022, 15:26

Momente usor nefiresti, sa participi la un meci de fotbal a carui ''mesaj'' este pacea, o pace refuzata chiar de catre cei care au facut sa izbucneasca acest macel... Mi-a fost frica la un moment dat ca baietii nostrii, si ei prezenti in Gruia, sa nu faca vreo nefacuta... Spre cinstea lor, au fost la inaltime! Haide ''U''!

Asa este, v-am auzit cand ati cantat impreuna cu suporterii nostrii mai multe cantece si imnuri ale CFR-ului. Chiar mi-a placut. Ati dat dovada ca e o sansa sa va civilizati. Au lipsit totusi acei 200 de huligani asa zisi suporteri U-isti, care distrug mobilier si toalete pe stadion, dau cu borduri de trotuar in jurnalisti sau cu bucati de scaune in jandarmi. Noi, suporterii ceferisti, le dorim sa ajunga la mititica***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează