FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

OPINIE GSP Remus Răureanu despre magnitudinea „cutremurului” de la Dinamo: „Neagoe e dușman din principiu, idol e Rednic, care transformase clubul într-o piață”

Mircea Rednic și Eugen Neagoe
Mircea Rednic și Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 17:46

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Zero la cinci e diferența dintre un patron-observator și un patron-antrenor. Hagi și-a învățat echipa să paseze, să joace într-un sistem care nu mai depinde de numele din afiș, nu mai contează nici măcar prezența lui Gică la antrenamente. 

Dresați, jucătorii pe care Viitorul i-a adunat gratis, fără sume de transfer, se distrează cu al doilea cel mai premiat club românesc, Dinamo

„Gratis” e un cuvânt important pentru că dezminte acuzația potrivit căreia zgârcenia l-ar împiedica pe Negoiță să creeze ceva. Lipsa banilor nu explică dezastrul, din moment ce doar FCSB, CFR și, probabil, Craiova consumă mai mult decât Dinamo. De ce are loc prăbușirea asta? 

De ce nu funcționează un club în care galeria îl urăște pe patron, nu mai are încredere în jucători, iar antrenorul e înjurat din minutul 10 fără motiv?

Neagoe e dușman din principiu, idol e Rednic, care transformase clubul într-o piață, un Mega Image într-o clădire de patrimoniu. 

Din cauza asta l-a dat afară Negoiță, doar că nu îndrăznește să explice exact, tot clubul s-a blocat în mlaștina minciunilor repetate ani la rând, ca un partid politic al cărui credit a ajuns la zero. 

Duminică seară, un prieten dinamovist mi-a trimis un link de pe youtube, cu rezumatul din Dinamo-Panathinaikos 6-1. Era 1989, în Cupa Cupelor. 

Sigur, era altă lume, una în care toți românii jucau fotbal și era mai ușor să alcătuiești o echipă cu care să-i bați pe greci. Existau mai mulți fotbaliști buni și cheltuielile nu depindeau de un Negoiță, erau garantate de statul comunist. 

Azi n-ai un Mateuț, un Sabău la îndemână. Un Lupu, pe care Lucescu l-a recrutat dintr-o formație care picase din „B” în „C”. Hagi de azi e Lucescu pe care Dinamo nu și-l permite.

În locul Miliției ar trebui să fie Negoiță, să spună el „Neagoe rămâne trei ani, indiferent de rezultate!”, și „Vă promit că nu se vor mai antrena patru grupe de juniori pe un singur teren din cauza nepăsării, ca acum!”. Ca să scape, patronul-observator nu e responsabil de nimic, doar se vaită la GSP Live: „Sunteți nebuni daca mă credeți pe mine vinovat!”

Vezi și: VIITORUL - DINAMO 5-0 // Mihaela Nunweiller, cea mai dură reacție după dezastrul de la Ovidiu » Derapaje în serie: „Sper să vă chinuiți, arză-v-ar focul să vă ardă de hoți nenorociți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  17 Iulie 2019, 02:28

ÎL A.M. în vedere şi pe acest ... Negoiţă Ionuţ(Adventistul de serviciu)!!!

fara_pista
fara_pista  •  16 Iulie 2019, 22:02
Postat de redbuldog pe 16 Iulie 2019, 20:41

Eu plang dupa Zenke si Cristovao...ia zi ma pricep la fotbal!?

După Salomao nu plângi? ;-)

zizu
zizu  •  16 Iulie 2019, 21:49

Restul e de necomentat,dar neagoe și făcut o singur în anii trecuți când a vorbit cum a vorbit de dinamo!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează