FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Oţelul îşi află astăzi, de la 18:45, adversarele din Liga Campionilor! » "Doamne, fără Barca!"

Munteanu e speriat de forţa catalanilor
Munteanu e speriat de forţa catalanilor

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 09:56

Dorinel Munteanu nici nu vrea să audă de o confruntare cu Messi, Xavi şi compania. În rest, "avem şanse cu oricine!". Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor începe la ora 18:45, în direct la TVR / Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

- Domnule Munteanu, ce adversari vreţi să vă rezerve sorţii joi seara?
- Viaţa unui antrenor se măsoară în rezultate. Nu mă gîndesc să pierd. Marketingul este foarte important pentru clubul nostru pentru că ne autofinanţăm, deci şi adversarii puternici ar fi acceptabili. Totuşi, îmi doresc să am noroc la urne. Echipele mai prost cotate mi-ar conveni. În nici un caz nu vreau Barcelona! Doamne, în ce formă pot fi catalanii!

- Jucaţi la Bucureşti în grupe, pe noul National Arena. E un avantaj că veţi evolua pe un stadion atît de mare?
- Nu, dimpotrivă, va fi un mare dezavantaj pentru noi. Nici o echipă din provincie nu poate umple o arenă din Bucureşti. Acolo sînt deja trei cluburi importante şi nu prea există public neutru. Dacă am fi jucat la Piatra Neamţ sau la Cluj, poate am fi făcut-o cu casa închisă. Ideea este că nici nu am avut prea multe opţiuni. Numărul de spectatori va depinde în primul rînd de numele adversarilor, după aceea de entuziasmul pentru noul stadion şi, în sfîrşit, de rezultatele pe care le vom avea.

- Ce şanse reale credeţi că aveţi în grupele Champions League?
- Cu excepţia unei eventuale «duble» cu Barcelona, pe care nu ştiu cine şi cum poate s-o bată, cred că avem şanse cu oricine! Chiar nu ne temem de nimeni. Echipa mea îndeplineşte două criterii decisive pentru această competiţie: pregătire fizică foarte bună şi continuitate în aceeaşi formulă.

- Daţi suporterilor trei motive pentru care să aştepte cu sufletul la gură debutul Oţelului!
- În primul rînd, reprezentăm România, deci orice rezultat vom obţine va fi pentru ţară. În al doilea rînd, avem nevoie de încrederea tuturor, altfel nu putem reuşi. În al treilea rînd, dar nu cel din urmă, vrem ca lumea să aibă răbdare cu noi. Dacă va exista răbdare, vor veni şi rezultatele, promit!

"Am gîndit pregătirea de vară pentru ca vîrful de formă să fie atins în septembrie-octombrie. E normal ca după două luni de pauză să porneşti mai greu" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

" Chavez a venit nepregătit, însă se antrenează exemplar şi curînd va debuta. Sper să fie el elementul-surpriză din Ligă" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Cum ar arăta grupa imposibilă
Barcelona
AC Milan
Manchester City

Cum ar arăta grupa accesibilă
FC Porto
ŢSKA Moscova
FC Basel

Iată urnele valorice pentru tragerea la sorţi de diseară:
Urna A
Manchester United (Anglia)
Barcelona (Spania)
Chelsea (Anglia)
Bayern München (Germania)
Arsenal (Anglia)
Real Madrid (Spania)
FC Porto (Portugalia)
Inter Milano (Italia)

URNA B
AC Milan (Italia)
Olympique Lyon (Franţa)
Şahtior Doneţk (Ucraina)
Valencia (Spania)
Benfica (Portugalia)
Villarreal (Spania)
ŢSKA Moscova (Rusia)
Olympique Marseille (Franţa)

URNA C
Zenit St. Petersburg (Rusia)
Ajax (Olanda)
Bayer Leverkusen (Germania)
Olympiakos (Grecia)
Fenerbahce (Turcia)
Manchester City (Anglia)
Lille (Franţa)
FC Basel (Elveţia)

URNA D
Borussia Dortmund (Germania)
Napoli (Italia)
Dinamo Zagreb (Croaţia)
APOEL Nicosia (Cipru)
Trabzon (Turcia)
Genk (Belgia)
Viktoria Plzen (Cehia)
Oţelul (România)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
alin_ro
alin_ro  •  25 August 2011, 19:44

apropo retarzilor, inca o data ati dovedit ca voi scrieti articolele dupa urechea pwlii, nu aveti nicio treaba cu informarea, ca sa numai zic ca fenerbahce a fost scoasa din CL.

alin_ro
alin_ro  •  25 August 2011, 19:46

cica, citez: "Cum ar arăta grupa accesibilă: FC Porto, ŢSKA Moscova si FC Basel" vai de mama si de zilele voastre, daca si porto, castigatoarea europa ligue, a ajuns accesibila, e klar, nu va mai face nimeni bine, "ziaristii pwlii", ati fost, sunteti si ramaneti retarzii europei.

costibb
costibb  •  25 August 2011, 18:23

din primele doua urne,imposibil sa batem pe cineva,poate din urna 2 pe sahtior si tska moscova sa le batem acasa.din a 3 urna,olympiakos,fener si basel par mai accesibile,dar tot nu vad cum ar bate otelul in deplasare echipele astea.sunt prea bune echipele,degeaba speram la ceva notabil,oricare echipa din tara ar fi jucat in CL,nu ar fi avut sanse de calificare,poate cu putin noroc si ajutati de jocul rezultatelor,otelul va prinde locul 3,dar,repet,e foarte greu.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează