FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ

video Ovidiu Burcă, înainte de barajul Dinamo - FC Argeș: „Ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă. Suntem pregătiți!”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de , - Publicat sambata, 27 mai 2023 14:05 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 15:37

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, susține o conferință de presă înaintea duelului cu FC Argeș de luni seară, din turul barajului de promovare. 

  • Dinamo - FC Argeș va fi luni, de la 20:00, pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Returul va avea loc pe 3 iunie, la Pitești, ora 21:00.
Sold out în PCH la Dinamo - FC Argeș! Azi se va deschide și inelul 3
Dinamo - Argeș
Sold out în PCH la Dinamo - FC Argeș! Azi se va deschide și inelul 3

Ovidiu Burcă: „Cel mai mare atu e conexiunea pe care o avem cu suporterii”

„Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină. Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta, dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă.

Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior, cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului.

Cel mai mare atu e conexiunea pe care o avem cu suporterii, pe care am câștigat-o foarte greu, știți foarte bine de la ce dezamăgire enormă am plecat vara trecută și ușor-ușor i-am făcut să revină lângă clubul pe care-l iubesc. Asta tocmai datorită faptului că noi, aici, am fost optimiști, indiferent de momentele prin care am trecut am rămas pozitivi și încrezători că putem promova chiar din acest an.

Avem câteva probleme, dar pentru orice problemă există și o soluție. Sunt ferm convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun. O să vedem dacă vom putea recupera jucătorii accidentați, dacă nu, vom avea soluții. Nu vom forța, începem meciurile cu jucători care sunt la 100%.”, a spus Burcă.

Mental, toți băieții conștientizează importanța momentului. Astfel de meciuri le pregătești un an întreg. Săptămâna asta nu am făcut nimic special față de alte săptămâni. Am muncit foarte bine un an întreg, am creat o stare de spirit fantastică. Și din punct de vedere al filosofiei pe care am încercat s-o aplicăm aici lucrurile de la săptămână la săptămână au fost mai bune

Nu există echipa perfectă. Va fi un duel echilibrat. Am văzut că Bogdan [Vintilă] a zis că vrea să tranșeze calificarea încă din primul meci, eu vreau s-o tranșez în două meciuri. 

I-am analizat, știm foarte bine ce avem de făcut din punct de vedere tactic. Sper să fiu inspirat, planul tactic l-am început săptămâna asta, sper că băieții au deja în cap harta meciului din punct de vedere tactic. E foarte important să joci organizat, disciplinat, dar cu foarte multă încredere și entuziasm.

Ovidiu Burcă

Bogdan Argeș Vintilă e gata de baraj: „Dinamo nu este echipa pe care fals o promovează lumea”
Dinamo - Argeș
Bogdan Argeș Vintilă e gata de baraj: „Dinamo nu este echipa pe care fals o promovează lumea”
Mobilizare maximă la FC Argeș înainte de barajul cu Dinamo » Primă uriașă pentru menținerea în Liga 1
BARAJ
Mobilizare maximă la FC Argeș înainte de barajul cu Dinamo » Primă uriașă pentru menținerea în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Mazavalt
Mazavalt  •  27 Mai 2023, 23:37
Postat de steauaefcsb pe 27 Mai 2023, 15:21

Datoriile tot nu vreti sa vi le platiti?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

SuporterITC
SuporterITC  •  27 Mai 2023, 23:28

Daca e vorba strict de nume, da, Dinamo are locul ei pe prima scena. Strict la situatia de acum, locul ei este in mocirla din B. Nimic nu o califica la o prezenta in primul esalon. Infrastructura=0; Sanatate financiara=0; Lot de jucatori=0 (cel mai bine cotat din lot este Lamine Ghezali venit gratuit de la St-Etienne B, valoare ''mostenita'' din Franta=200000 Euro).

creeperno807
creeperno807  •  27 Mai 2023, 22:36

Inter Medias unde joaca?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează