FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Panduru și Dinu se contrazic pe subiectul Florinel Coman: "Lasă-mă în nemernicia mea! Și eu șutez bine de pe loc"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 23:11

Basarab Panduru și Cornel Dinu s-au contrat în direct pe subiectul legat de evoluția din urma vreme a lui Florinel Coman, care l-a și înjurat la ultimul meci pe căpitanul Lucian Filip.

"Mie întotdeauna mi-a plăcut de Coman. Văd că știe fotbal. Poate că Gigi trebuie să-și vadă de ce se întâmplă la echipă. Să înțeleagă de ce Benzar, Coman, Nedelcu jucau într-un fel la fostele echipe. Jucătorii nu joacă din cauza lor, nu din cauza altora. Coman are nevoie de meciuri dacă vrei să crească. Adevărul e că el e golgeter după Gnohere. Coman știe să dea goluri față de Ivan, care nu prea știe. Chiar dacă le dă, le dă cu șuturi de-astea puternice. Coman le dă cu cap. Ce-ai vrea să fie Coman? El nu e Mbappe, nici măcar fratele vitreg al lui Mbappe. 

Man poate să înjure pe oricine am înțeles. Coman, dacă dă acum vreo 3 goluri, poate să-l înjure și să-l scuipe pe căpitan", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu a avut o reacție surprinzătoare când a fost rugat că comenteze subiectul: "Lasă-mă în nemernicia mea. Nu știe fotbal, n-are nicio legătură cu fotbalul. La noi a dispărut caracterul jucătorului. Acțiunile lui Coman aduc mai mult întuneric decât lumină.

De pe loc nu dă rău, e o lovire destul de bună a balonului, dar un jucător precum Coman trebuie să facă driblinguri, să scoată om din joc în mișcare. Pune-mă și pe mine acum la 70 de ani și șutez bine de pe loc. Gică Hagi știe să se despartă de anumiți jucători când vede că ajung la un anumit nivel".

 Citește și: Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ge0x
ge0x  •  27 Noiembrie 2018, 09:40
Postat de fcsbist.de.mic pe 27 Noiembrie 2018, 01:16

Ce a zis Dinu de Coman e valabil si pentru Ianis.

Ce vorbesti oaie?!

ge0x
ge0x  •  27 Noiembrie 2018, 09:39

Nu se poate compara Ianis cu florinel. Alde Florinel, Nicusor, astia cu nume mici, mici vor ramane si ei

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Noiembrie 2018, 01:16

Ce a zis Dinu de Coman e valabil si pentru Ianis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează