FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pantelis Kapetanos a fost ovaţionat de fanii campioanei la debut

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:07

Grecul a marcat şi i-a oferit o pasă decisivă lui Mureşan în doar 20 de minute, cît a evoluat în amicalul cu FC Bihor (5-0)


Ceea ce fanii CFR-ului aşteptau încă de acum 3 săptămîni s-a produs ieri. Atacantul Pantelis Kapetanos a debutat pentru feroviarii clujeni în amicalul cu divizionara secundă FC Bihor, cîştigat clar de campioni, scor 5-0. Grecul, întîmpinat cu aplauze de suporterii vişiniilor, a intrat la joc în minutul 70, cu un bandaj serios la genunchiul drept, afectat în decembrie de o intervenţie chirurgicală la menisc. După nici un minut şi-a făcut deja simţită prezenţa în teren cu un assist la golul lui Gabi Mureşan. A continuat la fel de activ şi a dat dovadă de altruism, preferînd un schimb de pase cu Bud în locul unui şut direct la poartă.

Gol după 9 minute
Echipat cu tricoul cu numărul 32, purtat în tur de croatul Saşa Bjelanovici, lui Kapetanos i-au trebuit doar 10 minute de joc pentru a-şi etala calităţile de golgeter. Grecul a închis tabela în amicalul cu orădenii cu un şut plasat, la colţul scurt, din 16 metri şi şi-a apropiat aprecierile antrenorului. "Kapetanos a intrat foarte bine în meci. A făcut senzaţie în cele 20 de minute cît a jucat. Mi-a plăcut că a jucat pentru echipă. Este un jucător foarte bun", a precizat Minteuan.


"Kapetanos e un golgeter înnăscut, a demonstrat asta şi la Steaua. Sper să fie şi pentru noi, să marcheze multe goluri şi să devină golgeterul Ligii 1!"
Vasile Maftei, fundaş CFR Cluj

"Pe un atacant îl ţin în viaţă golurile. E important pentru Pantelis că a debutat cu gol. Are viteză, tehnică şi atitudine"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Kapetanos dă goluri meci de meci. Are stofă de atacant. Poate fi exemplu pentru orice atacant din România"
Adrian Mărkuş, atacant FC Bihor

CFR Cluj - FC Bihor 5-0
Au marcat: Hora (12), De Zerbi (20), Bastos (38), G. Mureşan (71), Kapetanos (79)
CFR: Nuno Claro - Maftei, Cadu, Rada, Edimar - G. Mureşan, Peralta - Hora, Bastos, Nicoară - De Zerbi. Antrenor: Alin Minteuan. Au mai jucat: Amadio, E. Kone, Creţu, Nuno Diogo, Mocan, Kivuvu, Panin, S. Buş, Bud, Kapetanos, Batin.
FC Bihor: Fildan - Moraru, Muscă, S. Oltean, Iuhas - Deaconescu - Florean, C. Chiş, Sorian, C. Cigan - Mărkuş. Antrenor: Gheorghe Ghiţ. Au mai jucat: A. Coroian, Danci, Bîrză, Fl. Pop, Hering.

Intră la Brăneşti?
Deşi nu se pune problema ca Pantelis Kapetanos să înceapă titular meciul de săptămîna viitoare, de la Brăneşti, Minteuan se gîndeşte totuşi să-l introducă în teren pe parcursul jocului. "Noi sperăm să-l putem folosi şi la Brăneşti", a spus antrenorul Alin Minteuan.

Început în forţă
Pentru a reintra în lupta pentru titlu, feroviarii clujeni ştiu că au nevoie de un start lansat de retur. "Ar fi extraordinar să obţinem 5 victorii în primele 5 meciuri. E posibil să ajungem sus în clasament, dar trebuie să luăm fiecare joc pas cu pas", a spus Maftei, completat de Ionuţ Rada: "Cu toţii ne dorim victorii, mai ales la început. Sperăm ca lotul de jucători pe care îl avem să fie suficient pentru rezultate bune în retur".

INBOX
- Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, şi-a exprimat din nou încrederea în antrenorul Alin Minteuan. "Eu mă felicit pentru cel mai bun transfer făcut în iarnă, şi anume Alin Minteuan", a spus Mureşan.
- Bihorenii s-au temut de feroviari. "Pentru noi a fost un antrenament bun. Sperăm să învăţăm din ce ne-au arătat cei de la CFR. Ne-am speriat puţin la început, apoi, pe parcurs, ne-a dispărut teama", a menţionat atacantul Adrian Mărkuş.
- Jucătorii şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, au fost asaltaţi la finalul meciului de ieri pentru autografe.
- Pe locul 4 în clasamentul seriei a doua a ligii secunde, orădenii vor trage la promovarea în prima ligă. "Chiar dacă nu avem ca obiectiv promovarea decît la anul, noi ne vom bate şi în sezonul acesta", a punctat antrenorul Gheorghe Ghiţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează