FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Știați? Pasiunea mai puțin cunoscută a lui Ionel Dănciulescu: „Rămân cu «clasicii»”

Ionel Dănciulescu e un împătimit al hip-hop-ului / Captură GSP Live
Ionel Dănciulescu e un împătimit al hip-hop-ului / Captură GSP Live

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 13:01 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 15:46

Ionel Dănciulescu (46 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, i-a dezvăluit lui Costin Ștucan, la matinalul GSP Live, preferințele sale în materie de muzică. Un împătimit al hip-hop-ului, „Danciu-Gol” i-a enumerat pe artiștii săi favoriți.

Al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului românesc e un mare consumator de muzică underground, pasiune pe care nu și-a ascuns-o niciodată. Întrebat dacă e atras de vreun nume din noul val, Dănciulescu a explicat de ce „rămâne fidel genului old-school”.

Ionel Dănciulescu: „Rămân fidel genului old-school, nu sunt cu noul trend”

„Rămân fidel genului old-school. Nu prea sunt eu cu noul trend. Sigur, fiecare face ce vrea, ce știe mai bine pentru a produce bani, dar eu rămân cu «clasicii»! 

De la BUG Mafia am început să ascult hip-hop, apoi Paraziții, Alan&Kepa, Samurai, Nimeni Altu', ei sunt «veteranii». Mai ascult CTC, La Familia. Ce ascult în mașină? Acum, în general, ascult știri”, a spus Dănciulescu, la GSP Live.

În urmă cu câțiva ani, Dănciulescu publica pe contul de Instagram diverse fotografii cu hip-hoperii români Tudor Sișu și Cedry2k. Primul este fostul component al trupei „La Familia”, al doilea a fost pentru mult timp unul dintre interpreții pe val ai acestui stil.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”
REÎNFIINȚARE
Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”

„Fără bling-bling, fără bang-bang”

În 2013, Ionel Dănciulescu chiar s-a implicat în industria muzicală. Legendarul fotbalist a fost producătorul executiv al videoclipului melodiei „Despre un om”, o piesă celebră a rapper-ului Nimeni Altu'. 

„Nimeni Altu' le zice pe bune, fără înjurături, cu o lirică frumoasă, despre viaţă, fără bling-bling, fără bang-bang. Ascult cu plăcere, mă motivează această muzică înainte de meciuri”, povestea Danciu pentru Gazeta, la acel moment.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

VIDEO+FOTO Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile

Florin Talpan aprinde derby-ul Dinamo - CSA Steaua: „M-am săturat de clone din astea! Dinamo e în Liga 3” + Juristul l-a amenințat și pe Oprița

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danglumetu
danglumetu  •  14 Mai 2023, 19:09

''legendarul fotbalist'' si ''legendarul ziarist'', iarta-i Doamne!?

oase92
oase92  •  14 Mai 2023, 09:02

Vorbește frumos și bine, e excesiv de modest, pe lângă faptul că a fost o figură reprezentativă a forbalului românesc și ar fi trebuit menținut în conducerea lui Dinamo măcar ca un filtru al relației cu jucătorii, un sfătuitor autorizat de ceea ce a știut să facă în cariera lui sportivă cu mingea. Ca muzică preferată, gusturile și ierarhiile nu se discută, fiecare meloman are propriile gusturi și ierarhii. Felicitări Domnule Dănciulescu! Este o plăcere să te vedem și să te ascultăm la orice apariție.

eddymaster
eddymaster  •  13 Mai 2023, 16:41

sa nu il mentionezi chiar pe Cedry2k dar sa ii mentinonezi pe samurai si alen kepa cand vorbesti de old school. ce rusine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează