FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

Pe Adi Popa l-a lovit amnezia la întrebarea: "A fost henț la golul tău?" :) » Mijlocașul anunță: "Acum se adeverește ce a spus Mister"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 22:34

Adi Popa a marcat golul doi al Stelei în victoria în fața Viitorului, scor 3-1, după ce și-a preluat mingea cu mâna, însă mijlocașul campioanei spune că nu-și mai aduce aminte dacă a fost henț.

"Acum se adeverește ce a spus Mister că vom fi la nivel maxim în play-off, chiar dacă mulți ne-au criticat. Nu-mi aduc aminte dacă a fost henț. Știu că am primit mingea de la Goulon și m-am trezit cu ea în față. Chiar dacă a fost ceva nu mi-am dat seama", a spus Adi Popa la Dolcesport.

Citește și: Steaua a marcat două goluri din două faze la care jucătorii Viitorului au protestat » Trupa lui Hagi a marcat și ea dintr-un penalty contestat » Verdictul specialistului

Nicușor Stanciu, marcatorul golului trei al Stelei, a vorbit și el: "Nu mă gândesc la nicio plecare. Îmi doresc să fiu sănătos. Dacă nu era Vasluiul și oamenii de acolo nu mai ajungeam la Steaua. Țin să le mulțumesc tuturor de acolo, în special domnului Porumboiu. Sper să mă ridic la nivelul pretențiilor de la națională".

popa
Faza la care Viitorul a cerut henț

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (40)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 12:12

astazi viitorul chiar nu a jucat fotbal,steaua a fost net superioara,si la presupusul hent,nu are cum sa fie ca adversaru tot cu mana ia sarit mingea la popa,iar penalty u e clar,la cate nu ni s-au dat foarte clare,furaciuni pe fata ,as vrea sa ni se dea si unele care nu sunt sa nbuneasca dusmanii :)

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 12:12
Postat de valyomanyd pe 20 Martie 2016, 00:57

Iq-ul tau e pe la genunchiul broastei.....Cu acest reply ai dovedit ca am dreptate ! Stim, tu ai doar un singur cont :)))))))

chiar am un cont,papagal prost ! troll obosit fara iq !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 12:11
Postat de kosmyn93 pe 20 Martie 2016, 08:48

Au inceput nenorocitii cu smecheriile.....

alt prost,ba esti un zero

Vezi toate comentariile (40)
Comentează