FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

Dinamo - Craiova 0-1. Sorin Cârțu, deranjat de MM Stoica: „Suntem sătui!”

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a fost deranjat de comentariul făcut de Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, după faza penalty-ului primit de olteni în meciul cu Dinamo (1-0). +35   FOTO
Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a fost deranjat de comentariul făcut de Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, după faza penalty-ului primit de olteni în meciul cu Dinamo (1-0).

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 07:57 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 09:38

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a fost deranjat de comentariul făcut de Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, după faza penalty-ului primit de olteni în meciul cu Dinamo (1-0).

  • CONTEXT: Craiova a marcat singurul gol al meciului cu Dinamo dintr-un penalty transformat de Alexandru Cicâldău;
  • Lovitura de pedeapsă a fost obținută de Marius Constantin, stoperul oltenilor, care a căzut în careu după ce a fost ținut de Ante Puljic. Decizia „centralului” Horațiu Feșnic de a acorda penalty i-a nemulțumit teribil nu doar pe „câini”, cât și pe Mihai Stoica;
  • „Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta...”, a scris oficialul lui FCSB pe Facebook.

Vezi AICI rezultatele + programul etapei #7 din Liga 1

„Cred că a fost penalty, dar cel mai bine așteptăm părerea specialistului. Să ne explice Crăciunescu. În momentul în care un adversar face centură unui adversar, ne gândim că a căzut nu știu cum, trebuie să se arbitreze cu cartea de fizică în mână. Suntem sătui de comentariile lui MM Stoica, nu mă interesează. Nu mă obosesc să comentez ce spune el”, a declarat Cârțu, conform digisport.ro.

Un penalty a decis Dinamo - Craiova

+3 FOTO

La un corner executat din flancul stâng, Puljic l-a luat în brațe cu ambele mâini pe Constantin și nu i-a dat drumul nici în momentul în care mingea era deja în aer. Excelent plasat, arbitrul Horațiu Feșnic n-a ezitat nicio clipă și a dictat lovitură de la 11 metri, fiind acoperit de regulament. Marius Constantin a știut când să cadă și a profitat de imprudența lui Puljic, care a fost sancționat cu cartonaș galben. 

Este un penalty obținut de Marius Constantin, care a profitat de folosirea bratelor de către apărător. Cu toate ca inițial arbitrul a atras atenția jucătorilor sa nu mai țină, apărătorul de la Dinamo a ținut insistent adversarul. Tinerea exista și in momentul in care mingea a intrat in joc. Conform noilor prevederi, mai ales de când a apărut VAR-ul, o asemenea folosire a brațelor se sancționează
Cristi Balaj

Faza se compune din două părți. În primul rând trebuie să vedem dacă mingea era în joc momentul în care a avut loc ținerea lui Marius Constantin. Atunci erau circumstanțe de penalty. Dacă a acordat 11 metri pentru faza a doua, când cade în careu Marius Constantin, iar apărătorul dinamovist e cu mâna pe spatele lui, dar nici nu-l trage, nici nu-l împinge, atunci cade foarte ușor. Nu este penalty dacă a acordat acolo. Nu îmi dau seama când a executat lovitura de la colț și momentul în care a fost dictată sancțiunea. Dacă a dat penalty în momentul în care cade Constantin, e greșit. Dacă îl trage, căderea este altfel. O mână pe spatele unui jucător advers nu poate provoca o astfel de cădere În plus, o eroare incontestabilă. E de neconceput. Cum să nu repeți această lovitură de la 11 metri, când un jucător intră în suprafața de pedeapsă?
Adrian Porumboiu

Șefii spanioli ies la atac: „Până aici, gata! Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Craiova 0-1:

Cosmin Contra a cedat la finalul partidei și acuză o coaliție împotriva echipei sale: „Dinamo nu e dorită în play-off!”

Aleix Garcia, după debutul la Dinamo: „Contra e aici cum e Guardiola în Spania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
prazopolis
prazopolis  •  19 Octombrie 2020, 17:56
Postat de dinamofurata pe 19 Octombrie 2020, 11:08

Daca si Meme a spus ca CSU a fost ajutata cu Dinamo, atunci e clar ... Omul ala ar face orice ca sa vada pe Dinamo in B. Orice. Daca si el a recunoscut, nu mai e nimic de zis.

Tu esti frustrat raaaaau de tot fratie =)) daca nu l-a tinut de ce a cazut puljic peste marius constantin?! Astept sa-mi explici =)) *** are ceva cu, Craiova, daca eram pe locul 12-13 nu-l interesa, dar fiind lideri se baga in seama. Va urez succes si sa prindeti play-off-ul, dar nu mai abera, a fost penalty clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasi1986
vasi1986  •  19 Octombrie 2020, 15:57
Postat de firaldo pe 19 Octombrie 2020, 10:38

Deci are voie sa îl ia în brate în careu?:)))))))))

Tu asa iti iei nevasta in brate? doar mimezi cu mainile pe langa corpul ei? cand iei in brate pe cineva, il strangi, unde dracu vezi tu strangere intre Puljic si barba neagra al tau?

1185386784824804
Robert Dumitru  •  19 Octombrie 2020, 13:18

oile si cainii au primit cele mai multe penalty sezonul asta ,au cate trei pana acum -cata ipocrizie sa vorbeasca tocmai ei de arbitrii

Vezi toate comentariile (31)
Comentează