FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Piața FC Botoșani » După Moruțan, moldovenii au două oferte pentru alt jucător important! Prețul stabilit

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 21:47

Cornel Şfaiţer a declarat că mijlocaşul defensiv Mihai Bordeianu (26 de ani) poate fi transferat pentru 200.000 de euro plus TVA.

"Nimeni de la CFR nu ne-a contactat pentru Bordeianu. A fost doar agentul jucătorului, care a dorit un document de la noi, dacă jucătorul e transferabil. Am considerat că Bordeianu şi-a făcut datoria.

Mai avem şi o variantă din Kazahstan. E un jucător localnic, i-am dat încredere, ne-am ajutat reciproc. Noi cerem 200.000 plus TVA dacă va fi la intern, 200.000 dacă va fi afară. E posibil însă ca Bordeianu să nu plece", a declarat Şfaiţer, la Telekom Sport. 

În acest sezon, Mihai Bordeianu a jucat în 15 partide pentru FC Botoșani și a marcat o dată. Cota sa de transfer este de 300.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează